Publiceringsdatum:

Kommunen söker ny krögare till restaurangen på Jogersö

Oxelösunds kommun säger upp hyresavtalet med befintlig hyresgäst och söker ny krögare till restaurangen på Jogersö.

Vår förhoppning är nu att vi snabbt kan inleda en dialog med flera intressenter. Vi är nyfikna på planer och visioner för anläggningen och vill se en verksamhet som gynnar våra invånare och besökare. Vi uppmanar intresserade aktörer att höra av sig till oss, säger Johan Scherlin, näringslivschef Oxelösunds kommun.

Hyran för lokalen är obetald och kommunen har därför sagt upp lokalhyresavtalet. säger Kristin Ädel, fastighetsförvaltare, Oxelösunds kommun.

Bakgrund:

Tidigare hyresgäst gick i konkurs efter egen begäran den 29 januari 2024. Konkursförvaltaren Ulf Norin vid Heilborns advokatbyrå kommer att avyttra konkursbolagets inventarier i restaurangen Nya Källan i Oxelösund. Hyreskontraktet har förverkats p.g.a. obetald hyra. Kommunen söker en ny lokalhyresgäst och krögare som vill utveckla verksamheten och därmed skapa mervärde för invånare och besökare till Jogersö.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer