Beställning av betyg och intyg

Du måste själv beställa ett utdrag på dina betygssatta kurser som du har läst på Campus Oxelösund. Det kan ta upp till två veckor innan du får betygsutdraget med posten.

Har du ett konto i Alvis kan du gå in på dina sidor och beställa betygsutdraget. Du kan också mejla till syvcampus@oxelosund.se och be om att få ett utdrag ur betygskatalogen hemskickat, ange dina personuppgifter och vilka betyg det gäller.

När det gäller yrkesutbildningar får du ett utdrag ur betygskatalogen med en bilaga som heter Sammanhållen yrkesutbildning. Den innehåller information om vilka kurser som ingår i utbildningen och vilka kunskaper och förmågor som utbildningen syftar till att ge.

Om du har skyddad identitet måste du kontakta studie- och yrkesvägledarna på Campus Oxelösund för att göra din betygsbeställning.

Om du vill beställa examensbevis eller slutbetyg måste du mejla studie- och yrkesvägledarna på Campus Oxelösund via syvcampus@oxelosund.se i god tid innan du är klar med sista kursen i din studieplanering. Det kan ta upp till två veckor att göra den sista planeringen inför din examen.

Du som saknar en fullständig gymnasieexamen och har studerat före 1 juli 2012 kan få ett slutbetyg utfärdat. Sista dag för utfärdande av slutbetyg är 1 juli 2025.

Examensbevis/slutbetyg utfärdas i den kommun där du sist läste kurser på gymnasienivå.

Du beställer intyg genom att mejla syvcampus@oxelosund.se

Ett intyg är ett dokument som skrivs av skolan och som kan efterfrågas av förskola, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, a-kassa, eller annan myndighet. I studieintyget ingår vilka kurser du har läst och under vilken period.

Om du har läst på komvux efter 1 januari 2014 skickas dina betyg automatiskt till antagning.se .. Tänk på att betygen inte syns på antagning.se förrän du har ansökt till en utbildning.

Har du fått betyg före 1 januari 2014 behöver du själv skicka in betygsutdraget till antagning.se Länk till annan webbplats.. Saknas dina betyg får du göra en betygsbeställning.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer