Oxelösunds logga

Press och information

Här hittar du pressbilder, kontaktuppgifter, vår grafiska profil samt adresser till våra sociala medier.

Kommunen verkar i många informationssammanhang, allt från hemsidan till olika typer av skriftligt material som skickas ut till enskilda personer, företag, organisationer och myndigheter. Det ska vara lätt att känna igen material som kommer från Oxelösunds kommun.

Vid frågor om användning av Oxelösund kommuns logotyp, bilder samt grafisk profil, kontakta kommunikations- och serviceenheten.

We are Oxelösund #OXLS
För att bygga ett starkt och enhetligt varumärke för Oxelösund som en plats att leva och bo på har vi tagit fram en logotyp för platsen Oxelösund, #OXLS. Berättelsen handlar om oss som bor här, om vår relation tillhavet, naturen och kontrasterna som är en så stor del av våra liv. Du som bor i Oxelösund, driver företag eller är med i förening kan allt använda logotypen #OXLS i din kommunikation. Vid frågor om hur du kan använda varumärket, kontakta kommunikations- och service enheten.

OXLS# har en egen hemsida där du hittar flera av Oxelösunds invånare och deras relation til havet, naturen och kontrasterna. länk till annan webbplats

Letar du efter bilder på våra förtroendevalda hittar du dem i förtroendemannaregistret.länk till annan webbplats När du klickar på en politikers namn får du även upp bilden.

Söker du efter bild på verksamhetschef eller annan person, kontaka oss så hjälper vi dig.

 

Oxelösunds kommun använder sociala medier för att kommunicera med invånare och andra med intresse för vad som händer i kommunen.

Genom att använda flera kanaler kan vi ge våra invånare bättre service. Du behöver inte vara medlem eller inloggad på Facebook för att kunna läsa vad som står på kommunens Facebook-sida. Vill du göra ett inlägg måste du ha ett facebook-konto och vara inloggad.

Tänk på detta när du skriver i våra kanaler
Tänk på att det som skrivs är en allmän handling. Lägg inte ut information som rör en enskild handling, exempelvis personärenden.

Vi har förhållningsregler som gäller på våra konton i social medier. Det gör att innehåll som innehåller följande kommer att tas bort:

  • Förtal eller personangrepp.
  • Hets mot folkgrupp, sexistiska uttalanden eller andra trakasserier.
  • Olovliga våldsskildringar eller pornografi.
  • Uppmaningar till brott och upphovsrättsskyddat material.
  • Uppgifter som skyddas av sekretess.
  • Kommersiell reklam för produkter och företag.

Kontaktinformation


Kommunikationschef
Annelie Ljungwald
613 81 Oxelösund

Telefon 0155-381 14
E-post annelie.ljungwald@oxelosund.se

Sidan uppdaterad: 23 september 2020

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer