Oxelösunds logga

Press och information

Här hittar du pressbilder, kontaktuppgifter, vår grafiska profil samt adresser till våra sociala medier.

Oxelösunds kommuns arbetar i många informationssammanhang, allt från vår webbplats till olika typer av skriftligt material som skickas ut till enskilda personer, företag, organisationer och myndigheter. Det ska vara lätt att känna igen material som kommer från Oxelösunds kommun.

Vid frågor om användning av Oxelösunds kommuns logotyp, bilder samt grafiska profil, kontakta kommunikations- och serviceenheten.

Vi är Oxelösund #OXLS
För att bygga ett starkt och enhetligt varumärke för Oxelösund som en plats att leva och bo på har vi tagit fram en logotyp för platsen Oxelösund, #OXLS. Berättelsen handlar om oss som bor här, om vår relation till havet, naturen och kontrasterna som är en så stor del av våra liv. Du som bor i Oxelösund, driver företag eller är med i förening kan allt använda logotypen #OXLS i din kommunikation. Vid frågor om hur du kan använda varumärket, kontakta kommunikations- och service enheten.

OXLS# har en egen webbplats  Länk till annan webbplats.där du hittar flera av Oxelösunds invånare och deras relation til havet, naturen och kontrasterna.


Söker du efter bild på verksamhetschef eller annan person, kontakta oss så hjälper vi dig.

Oxelösunds kommun använder sociala medier för att kommunicera med invånare och andra med intresse för vad som händer i kommunen.

Genom att använda flera kanaler kan vi ge våra invånare bättre service. Du behöver inte vara medlem eller inloggad på Facebook för att kunna läsa vad som står på kommunens Facebook-sida. Vill du göra ett inlägg måste du ha ett facebook-konto och vara inloggad.

Tänk på detta när du skriver i våra kanaler
Tänk på att det som skrivs är en allmän handling. Lägg inte ut information som rör en enskild handling, exempelvis personärenden.

Vi har förhållningsregler som gäller på våra konton i social medier. Det gör att innehåll som innehåller följande kommer att tas bort:

  • Förtal eller personangrepp.
  • Hets mot folkgrupp, sexistiska uttalanden eller andra trakasserier.
  • Olovliga våldsskildringar eller pornografi.
  • Uppmaningar till brott och upphovsrättsskyddat material.
  • Uppgifter som skyddas av sekretess.
  • Kommersiell reklam för produkter och företag.

På Facebook finns följande verksamheter

På Instagram finns följande verksamheter

På Linked finns Oxelösunds kommun också representerad. Här delar vi information som vi tror kan passa dig som kan vara nyfiken att börja jobba hos oss. Länk till annan webbplats.

På Youtube har Oxelösunds kommun en sida där vi samlar våra filmer. ibland delar vi dessa i våra andra kanaler. Länk till annan webbplats.

Kontaktinformation


Kommunikationschef
Annelie Ljungwald
613 81 Oxelösund

Telefon 0155-381 14
E-post annelie.ljungwald@oxelosund.se

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer