Oxelösunds logga

Pågående arbeten inom gata och park

Här kan du läsa om olika pågående arbeten inom gata och park i Oxelösund.

Torggatan avstängd 15-17 juni

I byggarbetet med nya Prisman ska nu elen dras in, vilket innebär att Torggatan behöver stängas av under några dagar. Skyltar för omdirigering finns på plats, och på kartan nedan visas samma vägledning.

 

Vägarbete vid varuintaget Ramdalsskolan 13-14 juni

13-14 juni utför vi asfalteringsarbeten vid varuintaget till köket vid Ramdalsskolan. Transporter till köket kommer därför gå en annan väg, samt att det finns grävmaskin och lastbilar på arbetsområdet.

Var uppmärksam på tung trafik. Vi rekommenderar att välja en annan väg till arbete och lämning eller hämtning av barn på förskola eller fritids.

Parkering av bilar hänvisas till parkeringen på andra sidan skolan.

 

Tranbärsvägen–Hagtornsvägen

Under vecka 7 2022 påbörjas ett arbete med att riva gång- och cykelbanan mellan Tranbärsvägen och Hagtornsvägen. Arbetet innebär att denna sträcka är avstängd fram till ca vecka 25.

Arbetet som utförs sker på grund av nybyggnation i området och att gång- och cykelbanan görs om till en ny lokalgata med ny läggning av vatten och avlopp.

Kartan visar omledning för gång- och cykelbana, följ orange pil för omledning under avstängningen.

kartbild över Hagtornsvägen och Tranbärsvägen

Kontaktinformation

Oxelösunds kommun
Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen
613 81 Oxelösund

Besöksadress
Höjdgatan 26

Telefon 0155-380 00
E-post kommun@oxelosund.se

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer