Barn- och elevhälsa

På alla förskolor och skolor i Oxelösund finns det stöd från barn- och elevhälsan. I kommunen finns skolsköterskor, skolläkare, skolpsykolog, kurator, specialpedagoger, speciallärare och socialpedagog. Behöver du eller ditt barn hjälp eller stöd ska du kontakta din förskola eller förskola.

 

Att trivas och må bra gör det lättare att lära. Barn- och elevhälsan arbetar med fokus på barn och ungdomars hälsa för att stödja deras utveckling mot utbildningens mål. Här kan du läsa om hur vi arbetar med barn- och elevhälsa på våra förskolor och skolor. Du hittar även information om vad som gäller när ditt barn behöver hälso- och sjukvårdsinsatser i förskola eller skola.

 

Förvaltningarna inom Utbildning, Vård- och omsorg samt Kultur och fritid samverkar med varandra runt barn och ungdomar i riskzonen. Här kan du läsa de gemensamma riktlinjerna som riktas till barn och unga i förskola, skola och gymnasiet. De ska säkerställa att barn och unga i behov av stöd och hjälp får det samt att arbetet sker på ett strukturellt och systematiskt sätt.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer