Campus Oxelösund - om oss

Vi som arbetar på Campus vill tillsammans utveckla vår vuxenutbildning till en av Sveriges bästa! Vi arbetar ständigt med olika utvecklingsprojekt.

Campus Oxelösund


Campus är ett samlingsnamn för all den utbildning som finns i gemensamma lokaler och består idag av kommunal vuxenutbildning (inklusive utbildning i svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna). Vi har bland annat yrkesutbildningar inom svets/underhåll och vård- och omsorg.

Under Campus tak återfinns även Drivhuset vilket är en samverkansarena där kommunen (Arbetsmarknadsenheten och vuxenutbildningen) samt Arbetsförmedlingen samverkar på olika sätt. En samverkan för ungdomar och vuxna på väg mot studier och arbete, som sätter individen i centrum och som bottnar i en tro på alla människors inre drivkraft och förmåga att förverkliga sina mål.

Om du vill veta mer är du välkommen med dina frågor via mejl. Vår ambition är att möta dina önskemål och vi har som målsättning att ta fram utbildningar utifrån dina behov. Vi kan utbildning!

Välkommen!

Drivhuset är vår arena för ungdomar/vuxna på väg mot studier och arbete och har sina lokaler på Campus Oxelösund.

En tro på alla människors inre drivkraft och förmåga att förverkliga sina mål och att sätta individen i centrum.

Under samma tak samverkar arbetsmarknadsenheten och vuxenutbildningen med andra aktörer som är relevanta för den jobbsökande. I Drivhuset arbetar jobbcoacher, socialsekreterare, studie- och yrkesvägledare, personal från SFI och handläggare från Arbetsförmedlingen. Genom samverkan motiverar, vägleder och stödjer vi de jobbsökande att finna, få och behålla ett jobb. Möjligheten att fånga upp den sökande ökar när alla samtidigt är delaktiga i individens framtida plan mot en egen försörjning.

Vem kan komma till Drivhuset?

Arbetssökande hos arbetsförmedlingen och personer med försörjningsstöd har möjlighet att få stöd i Drivhuset. Nyanlända har en plan för etablering i samverkan mellan kommunen och arbetsförmedlingen och ingår också i Drivhusets uppdrag.

Inre driv

Namnet Drivhuset symboliserar verksamheten. Det bygger på värdegrunden att tro på alla människors inre driv och förmåga att förverkliga sina mål. Det viktiga är att motivera, vägleda och stötta individer att finna, få och behålla ett jobb. Individen är i centrum och allt stöd som behövs finns runtomkring.

I Oxelösund kan alla växa!

Kontaktinformation

Campus Oxelösund
613 33 Oxelösund

Besöksadress
Oxelögatan 24

E-post
campus@oxelosund.se

Reception
Telefon 0155-386 50
Tisdagar 09:00 - 12:00
Onsdagar 09:00 - 12:00

Studie- och yrkesvägledare (SYV)
Telefon 0155-384 45, 0155-386 16
Måndagar 08:30 - 09:30
Tisdagar 14:00 - 15:00
Torsdagar 14:00 - 15:00
E-post syvcampus@oxelosund.se
E-tjänst Boka tid för ett längre vägledningssamtal på plats Länk till annan webbplats.

Rektor Julija Kebrt julija.kebrt@oxelosund.se


Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer