Oxelösunds logga

Kulturskolan

Kulturskolan i Oxelösund – för dig som har lust att skapa musik! På Kulturskolan kan du som är mellan 5 och 20 år lära dig att spela instrument och sjunga. Du kan få undervisning enskilt, i grupp och genom orkesterspel. Välkommen till oss!

Killar som spelar blåsinstrument

Du kan lära dig att spela gitarr, stråkinstrument, blåsinstrument, piano, bas eller slagverk och vi har även sång och en kör. Vill du spela tillsammans med andra kan du vara med i rockgrupper, gitarrgrupper, stråkensembler och blåsorkester.

Första året har du möjlighet att hyra instrument, såsom klarinett, flöjt, saxofon, trumpet, trombon, horn, bariton och fiol. Du är välkommen att vara med på våra konserter, följa med på musikläger och konsertresor både i och utanför Oxelösund. Ofta går våra resor till våra vänorter i Europa. Vi har våra lokaler på Ramdalsskolan.

Musikskolan blir kulturskola - läs nyhet från den 15 december 

Välkommen till Kulturskolan - textad filmlänk till annan webbplats

Just nu pågår ett arbete med att sätta den nya förskole- och skolorganisationen. Musikskolan kommer att ha sin verksamhet i Oxelöskolan från hösten 2021 i lokaler anpassade för estetisk verksamhet. Från hösten 2021 byter Musikskolan namn till Kulturskolan och breddar utifrån barn och ungas önskemål utbudet att också innehålla drama, musikproduktion, film och slöjdgrupper.

Återkom gärna till den här sidan ofta. Vi uppdaterar den under arbetets gång.

Kontaktinformation

Oxelösunds musikskola
Ramdalsskolan
Torpsvägen 1B
613 36 Oxelösund

Besöksadress
Torpsvägen 1 B

Rektor Pia Karell 070-5671811

facebook.com/oxelosundsmusikskolalänk till annan webbplats

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer