Oxelösunds logga

Allaktivitetshuset Koordinaten

I vårt hus mitt på Järntorget hittar du bibliotek, café, Kommuncenter, eventsal, konstgallerier, konferens- och möteslokaler, konsumentvägledning, fritidsgård, Oxelösundsrummet och turistinformation.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer med anledning av covid-19 och du kan läsa hur under "Besöksinformation under coronapandemin".

Allaktivitetshuset Koordinaten i Oxelösund huvudentré

Från och med 29 september 2021 har vi öppet våra ordinarie tider. Vårt café öppnades 4 oktober med ordinarie öppettider.

bibliotek.oxelosund.se Länk till annan webbplats. kan du ordna med dina boklån, ladda ner e-böcker, ljudböcker och film.

Caféet är Koordinatens hjärta. Här kan du köpa kaffe, smörgåsar och bakverk till humana priser eller slå dig ned i vår tidningshörna med dagstidningar och tidskrifter. Caféet har samma öppettider som biblioteket.

I Eventsalen ger vi konserter och teaterföreställningar, anordnar möten, konferenser och utbildningar. Salen kan ta emot upp till 170 personer beroende på möblering. Alla biljetter till föreställningar i Eventsalen säljer vi onumrerade.

Förutom Eventsalen har vi mötes- och konferensrum till uthyrning. Lokalen Stora Mötet tar cirka 20 besökare, Lilla mötet upp till 12 besökare. Om du vill hyra lokal, kontakta oss för mer information.

Till Kommuncenter kan du vända dig med alla dina ärenden eller frågor som rör Oxelösunds kommun. Du hittar deras kontaktuppgifter och öppettider här.

Koordinaten bjuder på konstupplevelser och utställningar för alla åldrar och intressen. Vi har två gallerier och ett digitalt museum samt ett utställningstorg i biblioteket.

På Koordinaten kan du träffa kommunens konsumentvägledare. Du kan få råd inför köp och reklamationer, upplysningar om konsumenträtt och information om hushållsekonomi. Läs mer om vad kommunens konsumentvägledare kan hjälpa dig med.

I Oxelösundsrummet kan du läsa böcker och skrifter från svunna tider om Oxelösund och ta del av aktuell kommuninformation.

Kontakt och öppettider

Allaktivitetshuset Koordinaten
Besöksadress: Järntorget 7-9
Telefon: 0155-383 50
E-mail: koordinaten@oxelosund.se

Öppettider
Måndag - torsdag 8 - 19
Fredag 8 - 18
Lördag 10 - 14
Söndag 12 - 15

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer