Fritidshem

I Oxelösund finns ett fritidshem till varje grundskola. Vi erbjuder omsorg på kvällar, nätter och helger på Stenviks omsorg. Här kan du läsa om verksamheterna, hur du ansöker om plats, säger upp plats och vilka avgifter och regler som gäller.

Du som vårdnadshavare som arbetar eller studerar har rätt till en plats på fritidshem för sitt barn. På fritidshemmet kan ditt barn vara före och efter skoldagen från och med förskoleklass till och med vårterminen ditt barn fyller 13 år.

Har du behov av omsorg på kvällar, nätter och helger erbjuder vi pedagogisk omsorg på Stenviks omsorg. Här kan du läsa mer om Stenviks omsorg.

Sammanslagning av fritidshem i sommar

Fritidshemmen på Oxelöskolan, Peterslundsskolan och Ramdalsskolan slår ihop sina verksamheter under vecka 28-30 (10 juli- 21 juli). Fritidsverksamheten kommer att vara i Vita villan på Jogersö och personal från samtliga fritidshem kommer att arbeta under dessa veckor.

Fritidspersonalen kommer att erbjuda roliga aktiviteter och mycket tid i områdets härliga natur.

Behöver du komma i kontakt med personal under vecka 28-30 ringer du ditt barns fritidshem:

  • Oxelöskolans fritidshem: 070-678 07 22
  • Peterslundsskolans fritidshem: 070-567 41 03
  • Ramdalsskolans fritidshem: 072-542 61 02

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer