Bibliotek och arkiv

Vårt välbesökta bibliotek har ett brett sortiment av litteratur, musik och filmer. I det digitala bildarkiv kan du söka efter bilder.

På bibliotekets webbplats kan du hantera bland annat hantera dina låneärenden - bibliotek.oxelosund.se Länk till annan webbplats..

Oxelösunds bibliotek med barnens hörna i centrum av bilden

Oxelösunds bibliotek

Här kan du låna någon av bibliotekets 40 000 boktitlar eller koppla av en stund i caféet, läsa en dagstidning eller tidskrift. I Informationen kan du få hjälp med allt från att hitta din favoritbok till att köpa evenemangsbiljetter, låna internetdator eller få inloggning till Koordinatens Wifi. På bibliotekets webbplats Länk till annan webbplats. kan du söka efter böcker, låna om och mycket mer.

I barnens hörna mitt i biblioteket finns 15 000 barnbokstitlar och gott om plats för både läsning och lek. För den som vill läsa i lugn och ro, har vi skapat "Tysta rummet".

Under skolloven ordnas vi olika aktiviteter för barn. Pysselhörna, sagoläsning och skapande workshops för barn i alla åldrar. Följ oss gärna i sociala medier, där vi lägger upp vad som händer hos oss. Du hittar oss på Facebook Länk till annan webbplats. och Instagram Länk till annan webbplats..

Oxelösundsarkivet är ett digitalt museum som samlar bilder och dokumentation om Oxelösunds historia och utveckling i ett bildarkiv. Där kan du söka efter bilder, skicka vidare en bild med e-post till någon du känner eller tipsa oss om information för en bild. Om du har egna bilder som du tycker passar i arkivet, kan du kontakta oss.

Titta i Oxelösundsarkivet här Länk till annan webbplats.

Kontakt och öppettider

Allaktivitetshuset Koordinaten
Besöksadress: Järntorget 7-9
Telefon: 0155-383 50
E-mail: koordinaten@oxelosund.se

Särskilda öppettider 24 juni - 18 augusti
Måndag, tisdag, torsdag, 8 - 19
Onsdag, fredag, 8 - 17
Lördag 10 - 14
Söndag stängt

Öppettider
Måndag - torsdag 8 - 19
Fredag 8 - 18
Lördag 10 - 14
Söndag 12 - 15

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer