Oxelösunds logga

Ung i Oxelösund

Välkommen till fritidsgården Koordinaten Ung. Hos oss är alla skolungdomar från klass 3 och upp till 17 år välkomna. Undantag görs vid vissa aktiviteter för yngre årsklasser. Följ oss gärna på vårt Instagramkonto - @koordinaten_ung. Där lägger vi upp information om vad som händer hos oss.

Biljardbollar på fritidsgården


Här kan du spela spel, biljard, pingis, Xbox eller bara hänga. Kom gärna med egna förslag på vad vi kan göra för aktiviteter. I huset finns även café, studio, replokal, teater, mötesrum och en eventsal med scen.

Koordinaten Ung har ett brett utbud av verksamheter. Här kan du arrangera spelningar, föreläsningar, discon och mycket annat. Prata med oss i personalen om du har förslag eller frågor. Vi kan även ge dig tips och handledning om du vill arrangera aktiviteter hos oss.

Vi har alltid personal på plats som ni kan prata med eller bara umgås med. För att det ska trevligt att vara på fritidsgården är det inte tillåtet att använda fula ord eller slåss, inte ens på skoj. Alla ska känna sig trygga och välkomna hos oss!


Under skolåret håller Koordinaten Ung öppet för dig som går i årskurs 3 upp till 17 år. Vi gör undantag vid vissa aktiviteter då även du som går i åk 1-2 får vara med. Nedan ser du vilka tider som gäller för den årskurs du går i. Du kan hålla koll på vad som händer varje dag via vårt Instagramkonto - @koordinaten_ung.

För årskurs 3 – 6
Måndag-torsdag:
15.00 – 18.00 Eftermiddagsverksamhet

För årskurs 7 upp till 17 år
Måndag – torsdag:
18.00 – 21.00 Riktad verksamhet

Fredag:
Uppdateras på vår instagram @koordinaten_ung

På fritidsgården finns flera olika grupper för dig som vill göra mer än att bara umgås med andra. Har du en egen idé om en grupp, är du välkommen att prata med oss, så undersöker vi möjligheterna. Vi är alltid intresserade av era idéer.

Är du intresserad av teater, film, foto eller musik så finns det lokaler och personal som hjälper dig. Hör i så fall av dig till Dick Lundberg. Du hittar hans kontaktuppgifter under "Vill du komma i kontakt med oss?"

Vi jobbar med att stödja ungdomsprojekt. Det finns olika sätt att genomföra stora och små projekt. Det kan finns möjlighet att söka pengar för att genomföra ungdomsprojekt, prata med Johanna Winell. Du hittar deras kontaktuppgifter under "Vill du komma i kontakt med oss?"

Vill du komma i kontakt med oss?


Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal på fritidsgården. På vårt Instagramkonto uppdaterar vi alltid viktig information om vad som händer på Koordinaten Ung och våra aktiviteter. @koordinaten_ung.

Kristian Josevski

Kristian Josevski, verksamhetsledare sedan januari 2022
0155-383 72, E-post: kristian.josevski@oxelosund.se

Johanna Winell fritidsgårdspersonal

Johanna Winell, fritidsledare. Ansvarig för verksamhet åk 7 och upp till 17 år. Arbetar med ungas organisering, gruppverksamhet, ungdomsprojekt, demokratiska frågor, uppsökande verksamhet och våra sociala medier. 0155-383 91, E-post: johanna.winell@oxelosund.se

Dick Lundberg fritidsgårdspersonal

Dick Lundberg, fritidsledare. Ansvarig för teaterverksamhet, musikstudion, LAN-datorerna
0155-383 91, E-post: dick.lundberg@oxelosund.se

Benny Pedersen fritidsgårdspersonal

Benny Pedersen, fritidsledare. Ansvarig för eftermiddagsverksamheten. 0155-383 91, E-post: benny.pedersen@oxelosund.se

Kontakt och öppettider

Koordinaten Ung
Besöksadress: Järntorget 7-9
Telefon: 0155-383 91 och 0155-382 92
E-post: ung@oxelosund.se

Öppettider
Fritidsgården har försiktigt börjat öppna upp efter Coronan. Följ oss på Instagram @koordinaten_ung för att ta del av våra aktiviteter.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer