Ung i Oxelösund

Välkommen till fritidsgården Koordinaten Ung. Hos oss är alla skolungdomar från årkurs 3 och uppåt välkomna. Följ oss gärna på vårt Instagramkonto - @koordinaten_ung Länk till annan webbplats.. Där lägger vi upp information om vad som händer hos oss.

Biljardbollar på fritidsgården


Vårt mål är att locka Oxelösunds barn och ungdomar till våra aktiviteter och att kunna vara en bra vuxenkontakt till de som är på fritidsgården efter skoltid. Vi samarbetar med skolorna, polisen och ungdomsstödjarna i Oxelösund.

Här kan du spela spel, biljard, pingis, Xbox eller bara hänga. Varje vecka gör vi olika aktiviteter och sätter upp en schema på fritidsgården och lägger ut det på Instagram, så att du kan se vad som händer. Vi anordnar olika utflykter och resor. Vissa återkommer varje år, som till exempel Innebandy by Night, resa till Gröna Lund, Halloween Fotbollscup och skidresa till Romme Alpin.

För oss är det viktigt att att fritidsgården är en plats där barn och ungdomar tycker det är trevligt att vara. Alla ska känna sig trygga och välkomna hos oss!

Under skolåret håller Koordinaten Ung öppet för dig som går i årskurs 3 upp till 17 år. Vi gör undantag vid vissa aktiviteter då även du som går i åk 1 - 2 får vara med. Nedan ser du vilka tider som gäller för den årskurs du går i. Du kan hålla koll på vad som händer varje dag via vårt Instagramkonto - @koordinaten_ung.

För årskurs 3 – 6
Måndag-fredag:
15.00 – 18.00 Eftermiddagsverksamhet

För årskurs 7 upp till 17 år
Tisdag – torsdag:
18.00 – 21.00 Riktad verksamhet

Våra öppettider kan ändras beroende på vad vi gör just nu i vår verksamhet. Följ oss på Instagram, där uppdaterar vi allt som händer. @koordinaten_ung

Till dig som går/har barn i årskurs 5 upp till 17 år

Konsert med Hanna Ferm och Junie onsdag 21 december!

Endast till för barn och ungdomar som bor i Oxelösund. Begränsat antal platser!

Hanna Ferm är en lysande stjärna på pophimlen och har sedan 2014 varit med i Talang, Idol och Melodifestivalen och haft flera hitlåtar som till exempel ”För Evigt”. Junie debuterade för två år sedan och det senaste året har varit en framgångssaga för henne. Hennes ”Komma över dig” blev en sommarhit och hennes ”Ett steg fram” har spelat miljontals gånger och blev en Tiktok-hit. I maj släppte Hanna och Junie låten ”Välkommen åter” tillsammans.

Vem kan gå?

Konserten är till för barn och ungdomar från årkurs 5 och upp till 17 år som bor i Oxelösund, gäller även de ungdomar som är 17 år och går i gymnasiet och som bor i Oxelösund. Antalet biljetter är begränsat, den som vill gå måste göra en anmälan.

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig via vår e-tjänst Länk till annan webbplats. som är öppen till och med 4 december. Därefter stänger vi möjligheten att anmäla sig. Den 8 december meddelar vi dem som har fått plats. Du som inte får plats hamnar i en reservkö, du får veta när du anmäler dig om du hamnar som reserv. Har du fått reservplats och en biljett blir ledig meddelar vi dig så snart vi kan. Du kan inte boka flera biljetter utan endast en. Om vårdnadshavare gör anmälan, är det viktigt att informationen om barnet/ungdomen är korrekt.

Om jag får köpa biljett, hur gör jag det?
Du som har fått plats betalar i Informationen på Koordinaten mellan den 13:e och 15:e december. Vi tar betalt med kort och Swish. När du anmäler dig i e-tjänsten får du ett ärendenummer. Ärendenumret måste du ha med dig för att få köpa biljetten, vi använder ärendenumret för att stämma av mot vår anmälningslista. Har du inte hämtat ut bokad biljett senast den 15 december släpps biljetten till dem som står på reservlistan.

Vad kostar det?

Vi kommer att släppa cirka 200 biljetter och de kostar 60:-/styck. Inbjudan har skickats via Schoolsoft till både vårdnadshavare och elever i grundskolan.

Vad händer om jag har köpt biljett och inte kan gå?
Biljetten är personlig och kan inte ges bort till någon annan. Du får inte pengarna tillbaka om du inte kan gå.

Annat viktigt!
Det finns möjlighet för dig att ta med en vårdnadshavare. De betalar inte inträde och får vänta i biblioteket under konserten. När du gör din anmälan via e-tjänsten, måste du kryssa i att du tar någon med dig och lämna dennes kontaktuppgifter.

Konserten är alkohol- och drogfri. Detta gäller även medföljande vårdnadshavare.

Om du har några frågor, mejla Kristian Josevski

Vill du komma i kontakt med oss?


Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal på fritidsgården. På vårt Instagramkonto uppdaterar vi alltid viktig information om vad som händer på Koordinaten Ung och våra aktiviteter. @koordinaten_ung.

Kristian Josevski

Kristian Josevski, verksamhetsledare sedan januari 2022
0155-383 72, E-post: kristian.josevski@oxelosund.se

Benny Pedersen fritidsgårdspersonal

Adrienn Lászlo, fritidsledare. 0155-383 91, E-post: adrienn.laszlo@oxelosund.se

Filip Ingemarsson, fritidsledare. 0155-383 91, E-post: filip.ingemarsson@oxelosund.se

Kontakt och öppettider

Koordinaten Ung
Besöksadress: Järntorget 7-9
Telefon: 0155-383 91 och 0155-382 92
E-post: ung@oxelosund.se

Öppettider
Följ oss på Instagram @koordinaten_ung för att ta del av våra aktiviteter

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer