Oxelösunds logga

Ung i Oxelösund

Välkommen till fritidsgården Koordinaten Ung. Hos oss är alla skolungdomar från klass 3 och upp till 17 år välkomna. Undantag görs vid vissa aktiviteter för yngre årsklasser. Följ oss gärna på vårt Instagramkonto - @koordinaten_ung Länk till annan webbplats.. Där lägger vi upp information om vad som händer hos oss.

Biljardbollar på fritidsgården


Här kan du spela spel, biljard, pingis, Xbox eller bara hänga. Kom gärna med egna förslag på vad vi kan göra för aktiviteter. I huset finns även bibliotek med ett café, mötesrum och en eventsal med scen.

Koordinaten Ung har ett brett utbud av verksamheter. Här kan du arrangera spelningar, föreläsningar, discon och mycket annat. Prata med oss i personalen om du har förslag eller frågor. Vi kan även ge dig tips och handledning om du vill arrangera aktiviteter hos oss.

Vi har alltid personal på plats som ni kan prata med eller bara umgås med. För att det ska trevligt att vara på fritidsgården är det inte tillåtet att använda fula ord eller slåss, inte ens på skoj. Alla ska känna sig trygga och välkomna hos oss!

Under skolåret håller Koordinaten Ung öppet för dig som går i årskurs 3 upp till 17 år. Vi gör undantag vid vissa aktiviteter då även du som går i åk 1-2 får vara med. Nedan ser du vilka tider som gäller för den årskurs du går i. Du kan hålla koll på vad som händer varje dag via vårt Instagramkonto - @koordinaten_ung.

För årskurs 3 – 6
Måndag-fredag:
15.00 – 18.00 Eftermiddagsverksamhet

För årskurs 7 upp till 17 år
Tisdag – torsdag:
18.00 – 21.00 Riktad verksamhet

Våra öppettider kan ändras beroende på vad vi gör just nu i vår verksamhet. Följ oss på Instagram, där uppdaterar vi allt som händer. @koordinaten_ung

Under sommarlovet ordnar flera av våra loka föreningar olika aktiviteter för barn och ungdomar. Du kan läsa om dem på den här sidan.

Vill du komma i kontakt med oss?


Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal på fritidsgården. På vårt Instagramkonto uppdaterar vi alltid viktig information om vad som händer på Koordinaten Ung och våra aktiviteter. @koordinaten_ung.

Kristian Josevski

Kristian Josevski, verksamhetsledare sedan januari 2022
0155-383 72, E-post: kristian.josevski@oxelosund.se

Dick Lundberg fritidsgårdspersonal

Dick Lundberg, fritidsledare. Ansvarig för musikstudion, LAN-datorerna
0155-383 91, E-post: dick.lundberg@oxelosund.se

Benny Pedersen fritidsgårdspersonal

Adrienn Lászlo, fritidsledare. 0155-383 91, E-post: adrienn.laszlo@oxelosund.se

Benny Pedersen fritidsgårdspersonal

Caroline Svanborg, fritidsledare. 0155-383 91, E-post: caroline.svanborg@oxelosund.se

Kontakt och öppettider

Koordinaten Ung
Besöksadress: Järntorget 7-9
Telefon: 0155-383 91 och 0155-382 92
E-post: ung@oxelosund.se

Öppettider
Följ oss på Instagram @koordinaten_ung för att ta del av våra aktiviteter.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer