Ung i Oxelösund

Fritidsgården i är den ultimata platsen att vara på efter skolan – vi har roligt och stöttar varandra. Tillsammans med dig som går i årskurs 5 och upp till 17 år är vi redo att skapa fantastiska minnen! Du hittar oss i Koordinaten mitt på Järntorget.

Följ oss på Instagram för att inte missa några av våra aktiviteter och händelserna! @koordinaten_ung Länk till annan webbplats.! Där lägger vi upp våra öppettider för varje vecka.

Nu är anmälan till årets Sommarcampen stängd då det är fullt.

Biljardbollar på fritidsgården

Här kan du spela spel, biljard, pingis, PS5 eller bara hänga med dina kompisar. Varje vecka gör vi olika aktiviteter och sätter upp ett schema på fritidsgården och lägger ut det på Instagram, så att du kan se vad som händer. Vi anordnar olika utflykter och resor. Vissa återkommer varje år, som till exempel "Innebandy by Night", resan till Gröna Lund och Halloween Fotbollscup.

Fritidsgården är inte bara en plats för spel och skoj, utan vi är också här för att vara en positiv vuxenkontakt när du behöver det. Vi samarbetar nära med skolorna, polisen och ungdomsstödjarna för att skapa en trygg och rolig atmosfär för alla.

Makerspace på torsdagar!

Gillar du att vara kreativ, skapa på olika sätt eller kanske bara vill på testa något nytt? Då är du välkommen till fritidsgården på torsdagar! Vi kommer att utforska olika sätt att skapa med flera tekniker och material - allt som vi och ni kan komma på. Mellan kl. 15 - 17 är alla åldrar välkomna att vara med och utforska sina kreativa sidor, barn upp till 7 år behöver ha en vuxen med som sällskap.

Kvällarna är öppna för dig som går i årskurs 7 upp till 17 år, då har vi öppet mellan kl. 17.30-20.30. Här kommer vi avancera lite mer och prova på olika tekniker och material på olika sätt.

Vi vill alltid mer än gärna höra era förslag på vad ni skulle vilja skapa, hur ni vill skapa dessa dagar! Måla, teckna, bygga, forma på väggar, kläder, papper, fönster – vi har mycket idéer, men ni har säkert många fler! Prata med personalen!

Vill du komma i kontakt med oss?


Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal på fritidsgården. På vårt Instagramkonto uppdaterar vi alltid viktig information om vad som händer på Koordinaten Ung och våra aktiviteter. @koordinaten_ung Länk till annan webbplats..

Malin Göthberg, verksamhetsansvarig
0155-383 55, E-post: malin.gothberg@oxelosund.se

Adrienn László, fritidsledare
0155-383 72, E-post: adrienn.laszlo@oxelosund.se

Filip Ingemarsson, fritidsledare
0155-383 91, E-post: filip.ingemarsson@oxelosund.se

Kontakt och öppettider

Koordinaten Ung
Besöksadress: Järntorget 7-9
Telefon: 0155-383 91
E-post:

Öppettider
Följ oss på Instagram @koordinaten_ung för att ta del av våra aktiviteter.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer