Ung i Oxelösund

Välkommen till fritidsgården: Koordinaten Ung. Hos oss är alla skolungdomar från årkurs 5 och upp till 17 år välkomna.

Aktuellt just nu: Halloween fotbollscup 27 oktober!

För dig som går i årskurs 7 - 9. Pris till bäst utklädda lag! Anmäl ditt lag senast 23 oktober, anmälningsblankett finns på fritidsgården eller på skolorna. Du kan också mejla till anmalan@oxelosund.se eller skicka ett DM till fritidsgården på Instagram - @koordinaten_ung Länk till annan webbplats.. Entré: vuxna 20:-, ungdomar gratis. Drogfritt.

Biljardbollar på fritidsgården

Vårt mål är att locka Oxelösunds barn och ungdomar till våra aktiviteter och att kunna vara en bra vuxenkontakt till de som är på fritidsgården efter skoltid. Vi samarbetar med skolorna, polisen och ungdomsstödjarna i Oxelösund.

Här kan du spela spel, biljard, pingis, PS5 eller bara hänga. Varje vecka gör vi olika aktiviteter och sätter upp ett schema på fritidsgården och lägger ut det på Instagram, så att du kan se vad som händer. Vi anordnar olika utflykter och resor. Vissa återkommer varje år, som till exempel "Innebandy by Night", resa till Gröna Lund och Halloween Fotbollscup.

För oss är det viktigt att fritidsgården är en plats där barn och ungdomar tycker det är trevligt att vara. Alla ska känna sig trygga och välkomna hos oss!

Öppettider

Under skolåret håller Koordinaten Ung öppet för dig som går i årskurs 5 upp till 17 år. Vi gör undantag vid vissa aktiviteter för yngre barn. Du kan hålla koll på vad som händer varje dag via vårt Instagramkonto - @koordinaten_ung.

Vill du komma i kontakt med oss?


Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal på fritidsgården. På vårt Instagramkonto uppdaterar vi alltid viktig information om vad som händer på Koordinaten Ung och våra aktiviteter. @koordinaten_ung.

Kristian Josevski, verksamhetsansvarig
0155-383 72, E-post: kristian.josevski@oxelosund.se

Adrienn László, fritidsledare
0155-383 91, E-post: adrienn.laszlo@oxelosund.se

Filip Ingemarsson, fritidsledare (pappaledig hösten 2023)
0155-383 91, E-post: filip.ingemarsson@oxelosund.se

Talal Ahlwidi, fritidsledare
0155-383 91, E-post: talal.ahlwidi@oxelosund.se

Kontakt och öppettider

Koordinaten Ung
Besöksadress: Järntorget 7-9
Telefon: 0155-383 91 och 0155-382 92
E-post:

Öppettider
Följ oss på Instagram @koordinaten_ung för att ta del av våra aktiviteter. Via den här länken hittar du alla våra konton på sociala medier. Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer