Loggan för Oxelösunds kommun

Ung i Oxelösund

Välkommen till fritidsgården Koordinaten Ung. Hos oss är alla skolungdomar från årkurs 5 och upp till 17 år välkomna. Följ oss gärna på vårt Instagramkonto - @koordinaten_ung Länk till annan webbplats.. Där lägger vi upp information om vad som händer hos oss. Du hittar alla våra sociala medier via den här länken. Länk till annan webbplats.

Biljardbollar på fritidsgården


Vårt mål är att locka Oxelösunds barn och ungdomar till våra aktiviteter och att kunna vara en bra vuxenkontakt till de som är på fritidsgården efter skoltid. Vi samarbetar med skolorna, polisen och ungdomsstödjarna i Oxelösund.

Här kan du spela spel, biljard, pingis, PS5 eller bara hänga. Varje vecka gör vi olika aktiviteter och sätter upp en schema på fritidsgården och lägger ut det på Instagram, så att du kan se vad som händer. Vi anordnar olika utflykter och resor. Vissa återkommer varje år, som till exempel Innebandy by Night, resa till Gröna Lund, Halloween Fotbollscup och skidresa till Romme Alpin.

För oss är det viktigt att att fritidsgården är en plats där barn och ungdomar tycker det är trevligt att vara. Alla ska känna sig trygga och välkomna hos oss!

Öppettider

Under skolåret håller Koordinaten Ung öppet för dig som går i årskurs 5 upp till 17 år. Vi gör undantag vid vissa aktiviteter för yngre barn. Du kan hålla koll på vad som händer varje dag via vårt Instagramkonto - @koordinaten_ung.

Gillar du att åka skidor och vill göra något kul på sportlovet? Följ med oss till Romme Alpin!

Sportlovsresa till Romme Alpin

Torsdag 23 februari ordnar fritidsgården på Koordinaten den årliga skidresan till Romme Alpin i Borlänge. Avresa från D-skolan 05.30 och beräknad hemkomst ca 20.00.

Ålder: årskurs 5 och upp till 17 år, du måste bo i Oxelösund. Vi har som krav att man ska vara tillräckligt
skidkunnig eller snowboardkunnig för att utan problem kunna klara sig själv i de olika backarna.

Anmälan gör du via vår e-tjänst Länk till annan webbplats. och sista dag för anmälan och betalning 10 februari. Resan betalar du på Koordinaten. Behöver du boka skidor gör du det direkt hos Romme Alpin, du får en länk i e-tjänsten.
Pris: 555 kronor för resa, liftkort samt lunchkupong som går att lösa in på olika matställen i Romme.


Vill du komma i kontakt med oss?


Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal på fritidsgården. På vårt Instagramkonto uppdaterar vi alltid viktig information om vad som händer på Koordinaten Ung och våra aktiviteter. @koordinaten_ung.

Kristian Josevski, verksamhetsansvarig
0155-383 72, E-post: kristian.josevski@oxelosund.se

Adrienn Lászlo, fritidsledare
0155-383 92, E-post: adrienn.laszlo@oxelosund.se

Filip Ingemarsson, fritidsledare.
0155-383 91, E-post: filip.ingemarsson@oxelosund.se

Kontakt och öppettider

Koordinaten Ung
Besöksadress: Järntorget 7-9
Telefon: 0155-383 91 och 0155-382 92
E-post: ung@oxelosund.se

Öppettider
Följ oss på Instagram @koordinaten_ung för att ta del av våra aktiviteter. Via den här länken hittar du alla våra konton på sociala medier. Länk till annan webbplats.