Bredband och IT

Att ha en stadnätsanslutning är för många oxelösundare lika självklart som att ha el, vatten och värme i huset. Hela 99,5% av kommunens hushåll har tillgång till 1 000 Mbit bredband i sin absoluta närhet.

I dagsläget är cirka 4 700 anslutna till Stadsnätet (företag och privat). I kommunen finns strax över 6 000 hushåll vilket innebär att Stadsnätet är den vanligaste bredbandslösningen för kommunens invånare.

I Post & Telestyrelsens senaste bredbandskartläggning finns att läsa att Oxelösunds Kommun har Sörmlands bästa tillgång till snabbt bredband.

Täckningskarta över Stadsnätet i Oxelösund

Bor eller verkar du inom blått område på kartan så är stadsnätet utbyggt och du kan beställa anslutning. Täckningskartan på Google Maps Länk till annan webbplats.

Det är Oxelö Energi som ansvarar för Stadsnätet i Oxelösund. Läs mer om och anslut dig till Stadsnätet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer