Oxelösunds logga

Evenemang

Nu kan vi äntligen presentera höstens konserter i vår Eventsal och kommande utställningar i våra gallerier på Koordinaten!

Pojke målad som en clown vid en röd ridå


Det är med stor glädje som vi äntligen kan öppna upp vår konsertscen i Eventsalen. Som vi har längtat efter både musiker och er besökare!

Självklart följer vi de rådande restriktionerna och är medvetna om att de kan förändras under hösten. Vid varje konserttillfälle tillåts i dagsläget 70 personer i publiken i vår Eventsal.

För att undvika biljettproblematik om restriktionerna förändras under hösten, släpper vi biljetter till en konsert i taget. Har du biljett eller ett musikpass från 2020? Då måste du lösa in den senast 17 september. Läs mer om detta under ”Frågor och svar om biljetthantering”.

Dessa musikaliska pärlor är inplanerade, med reservation för ändringar.

Fredag 24/9 19.00
Crying Day Care Choir
Biljettsläpp 1 september

Torsdag 21/10 19.00
West of Eden tolkar Taube
Biljettsläpp 1 oktober

Torsdag 25/11 19.00
Karin Ericsson Back & Simon Stålspets ”Öppna Landskap”
Biljettsläpp 1 november

Biljetter köper du vid respektive biljettsläpp över disk i Informationen på Koordinaten eller via webben på visitoxelosund.se. Länk till annan webbplats.

Utställningar i Galleri O & Galleri K

4 september öppnar två utställningar i våra gallerier och pågår till och med 28 september! I Galleri O ställer Urpo Maijanen ut sina verk och i Galleri K ställer konstföreningen Fokus ut och säljer sin "Garderopskonst".

Du kan läsa mer om respektive utställning på visitoxelosund.se Länk till annan webbplats.

Kommer ni att sälja musikpasset i höst?

Vi har beslutat att inte sälja musikpasset under hösten 2021. Detta på grund av rådande pandemi och den osäkerhet som fortfarande råder vad det gäller restriktioner och hur de snabbt kan förändras. Vi säljer biljetter till varje konsert istället och släpper dem löpande under hösten för att underlätta både för vår publik och vår biljettadministration.

Om jag har kvar mitt musikpass där de kommande konserter i höst ingår, hur gör jag då?
Alla som köpt musikpass för 2020 har fått information om att passen inte gäller och kan lösas in mot ett presentkort. De som inte löste in sina musikpass fick ett brev hem i brevlådan i september 2020 om detta. Om du tillhör en av de få som inte löst in sitt pass, kan du göra det SENAST 17 september på Koordinaten mot ett presentkort, därefter har du inte möjlighet att lösa in det. Musikpasset har ett återstående värde av 336:-. Du kan enbart lösa in musikpasset över disk på Koordinaten.

Om jag har köpt en biljett till någon av konserterna som ställdes in 2020 och har den kvar, hur gör jag då?

De biljetter som köptes 2020 måste lösas in. Du gör ett återköp och får pengarna tillbaka. Detta måste göras SENAST 17 september på Koordinaten. Därefter gäller inte din biljett för återköp.

Varför kan jag inte bara använda den biljett jag har?

Vi måste återkalla samtliga biljetter av flera skäl:

· Publikantalet är lågt mot vad det brukar vara hos oss med endast 70 platser, vi behöver ha översikt av antal biljetter som är i omlopp från 2020.

· För att kunna genomföra konserterna på ett smittsäkert sätt, behöver vi försäkra oss om att publikantalet blir rätt. Vi vill inte behöva neka någon i dörren som har en biljett från 2020 och som inte gäller längre.

· Ingen vet hur pandemiläget kommer att se ut under hösten. Vi vill försöka undvika i möjligaste mån att släppa biljetter till alla konserter samtidigt och sedan får ställa in. Därför återtar vi alla gamla biljetter och släpper sedan till en konsert i taget.

Vi ber om ursäkt för om biljetthanteringen är krånglig och medför problem för dig och hoppas att du har tålamod med oss. Och framför allt så hoppas vi att vi ses på någon konsert i höst! Om du har några frågor, kontakta vår kultursamordnare Magnus Lagerström, 0155-383 57.

Kontakt och öppettider

Allaktivitetshuset Koordinaten
Besöksadress: Järntorget 7-9
Telefon: 0155-383 50
E-mail: koordinaten@oxelosund.se

Öppettider
Måndag - torsdag 8 - 19
Fredag 8 - 18
Lördag 10 - 14
Söndag 12 - 15

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer