Oxelösunds logga

Lediga tomter

Vill du köpa tomt i Oxelösund? Ett bra sätt att få information och erbjudanden om lediga tomter är att ställa dig i vår tomtkö för privatpersoner.

Funderar du på att bygga hus? Vill du ha nära till havet, all kommunal service, bra skola, men fortfarande ha nära till storstaden, Skavsta och hela Europa?

Framöver släpper vi ytterligare ett antal intressanta och attraktiva tomter runt om i kommunen. Anmäl dig till Oxelösunds kommuns tomtkö för att inte missa någon information. Vi släpper i första hand försäljningar av tomter till dig som står i vår tomtkö, och därefter på öppna marknaden.

Anmäla dig till tomtkön

Läs igenom Riktlinjer för tomtkö och fastigheterPDF innan du anmäler dig till tomtkön i Oxelösunds kommun. Formuläret nedan är till för dig som ska anmäla dig för första gången. Står du redan med i kön blir du kontaktad när det är dags att betala förnyelseavgiften.

Du registreras i tomtkön när du har betalat anmälningsavgiften. Det kan du enkelt göra via Swish till nummer 123 073 48 14. Skriv registrering tomtkö och namn och efternamn på den som ska stå i kön. Annars kan du betala in till BG 991–1991 och skriva med vem och vad det gäller.

Registreringsavgift: 350 kr
Förnyelseavgift: 200 kr (betalas en gång per år)

Anmälan till tomtkö
Det är ditt ansvar att se till att vi har dina aktuella uppgifter, främst aktuell e-postadress då all kommunikation sker via e-post. Observera att det är den person som står i rutorna med asterisk (*) som registreras i tomtkön och är det namn som ska fyllas i vid betalning.


Eventuell make/maka/sambo
När du köper en tomt tillkommer en del andra kostnader förutom själva priset för tomten. Här ser du några av de vanligaste kostnaderna.

Lagfartskostnader

Det är till Lantmäteriet du vänder dig får frågor som har med lagfart att göra. länk till annan webbplats

Bygglovskostnader

När du ska bygga nytt behöver du bygglov. Du söker det hos kommunen. Det är detaljplanen som styr vad som får byggas inom ett visst område. Läs mer om bygglov.

Anslutningskostnader

Det är Oxelö Energi som ansvarar för fjärrvärmen i Oxelösundlänk till annan webbplats

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer