Publiceringsdatum:

Oxelösundare på UF-mässa

Torsdag 14 mars deltar gymnasieelever från Oxelösund på UF-mässan i Eskilstuna.

Flera gymnasieelever från Oxelösund som driver UF-företag ensamma eller tillsammans med klasskamrater deltar på Södermanlands största mässa för unga företagare i Eskilstuna torsdag 14 mars. UF står för Ung företagsamhet och är en möjlighet som ger elever i årskurs tre på gymnasiet chansen att prova på hur det är att vara entreprenör. Totalt är det 150 UF-företag som ställer ut.

Under mässan avgörs också UF-mästerskapen där UF-företagen tävlar om priser i sexton kategorier av entreprenörskap. Mässan avslutas med en prisceremoni.

I Oxelösund kommer det att finnas många möjligheter att starta nya företag de närmaste åren. Att driva UF-företag ger en mycket bra plattform av både kunskap och erfarenheter som kommer till nytta både som egenföretagare och som anställd medarbetare i det framtida yrkeslivet, säger Johan Scherlin, näringslivschef Oxelösunds kommun.

På ungforetagsamhet.se kan du läsa mer om mässan. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer