Publiceringsdatum:

Näringslivsdagen 8 mars

Fredag 8 mars är det dags för årets näringslivshändelse i Nyköpingsregionen - Näringslivsdagen.

Oxelösunds kommun är en av arrangörerna för årets näringslivshändelse i Nyköpingsregionen - Näringslivsdagen fredag 8 mars.

Vårt mål med näringslivsdagen är att Oxelösunds och Nyköpings företag och näringslivsintresserade ska träffas och inspireras av varandra, för att vi ska skapa tillväxt hos företagen i båda våra kommuner. Vi är en egen liten ”region” med ca 70 000 invånare och drygt 6000 företag som har otrolig potential med allt som sker både i industrin, kring våra logistiknoder (flyg, järnväg, hamn) och i besöksnäringen, säger Johan Scherlin, näringslivschef i Oxelösunds kommun.

På Culturum, Näringslivets hus, i Stadshuset och på Campus Nyköping blir det intressanta teman, talare och panelsamtal, liksom mässa och utställningar. Stora torget blir Näringslivets torg och en foodcourt med matentreprenörer kommer att finnas på plats, underhållning och prisutdelningar sker från stadshustrappan.

Årets hederspris i Oxelösund ut av Företagarna under näringslivsdagen. Under den efterföljande näringslivsgalan på kvällen delas fler priser ut. Till dessa priser är ett antal av Oxelösunds företag och företag nominerade:

De nominerade i Oxelösund till Företagarnas priser är:

Årets Företagare Oxelösund:

  • Carolina och Mikael Nilsson, Oxelösunds Rör
  • Magnus Lönnmo, Montagegruppen
  • Emil Viking, Boda Borg

Årets Unga företagare Nyköping & Oxelösund:

  • Jennifer Sepulvedaa, Salong ForYou

De nominerade Oxelösundsföretagen till Minos priser är:

Guldnyckeln:

  • Proplate

Årets Hållbarhetspris:

  • Jogersö Eco Camp
  • SSAB Special Steels

Vi håller tummarna för våra duktiga företagare och företag i Oxelösund!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer