Publiceringsdatum:

Love Antell till Koordinaten

Love Antell är en svensk-finsk musikartist och bildkonstnär som ständigt hittar nya sätt att bjuda in oss till sitt konstnärliga universum. Torsdag 7 mars har han vernissage för sin utställning "Dom nya tornen" och samma kväll ger han sin konsert i Eventsalen.

Torsdag 7 mars kl. 18 - 20 är det vernissage i Galleri O på Koordinaten där Love kommer att närvara. Utställningen består av originalverk, animerade ljusprojektioner och immersiva medier, och är en unik möjlighet att uppleva hans mångfacetterade konstnärskap på nära håll.

Kl. 20 är det dags för honom att äntra scenen i Eventsalen.

All information om Love Antell och hans utställning och konsert nästa vecka, hittar du på den här sidan på visitoxelosund.se Länk till annan webbplats.. Där finns också informationen på finska.

Biljetter till konserten kostar 270:-/person.

Välkommen!

Oxelösunds kommun är en del av det finska förvaltningsområdet och arrangemanget finansieras till stor del av statsbidrag.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer