Publiceringsdatum:

Titta på och tyck till om nya Järntorget

Under åren 2024–2026 kommer Järntorget att förändras och förnyas. Oxelösunds kommun har tagit fram ett grundförslag på hur Järntorget kan utvecklas till ett livfullt och attraktivt torg – ett förslag du nu kan komma och titta på och tycka till om!

På Koordinaten kan du nu se idéskisser och illustrationer på förslaget, och berätta för oss vad du tycker! Dina synpunkterpå förslaget skickar du till trafik@oxelosund.se eller lämnar hos Kommuncenter på Koordinaten.

Utställningen pågår fram till 3 mars. Du kan också titta på förslaget här. Pdf, 3.6 MB.

Välkommen!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer