Publiceringsdatum:

Yrkesutbildning på Campus i samarbete med Cyclife Sweden

Campus Oxelösund har i samarbete med Cyclife Sweden tagit fram en utbildning i metallhantering. Yrkesutbildningen är anpassad efter företagets behov av kompetens och varvar teori och praktik. Efter avslutad utbildning är chansen god att få jobb som operatör inom metallbehandlingen på Cyclife.

Campus Oxelösund erbjuder i samarbete med Cyclife i Studsvik en yrkesutbildning anpassad utifrån företagets behov av kompetens. Cyclife expanderar och är i behov av nya medarbetare, framför allt operatörer.

Utbildning i metallhantering är på 27 veckor och varvar teori och praktik. Efter avslutad utbildning och genomförd APL (arbetsplatsförlagt lärande) är chansen god att få jobb som operatör inom metallbehandlingen på Cyclife.

Campus bjuder in till en informationsträff för de som sökt den 20 mars klockan 13 för att berätta om utbildningen och arbetsplatsen. Representanter från Campus och Cyclife kommer att vara på plats för att svara på frågor.

Julija Kebrt, rektor på Campus är glad över samarbetet och att kunna erbjuda den här möjligheten till sökande både från Oxelösund och Nyköping.

På Campus bygger vi utbildningar som matchar branschernas behov. Tillsammans med Cyclife har vi skräddarsytt ett utbildningspaket som ger eleven en chans att snabbt komma ut i arbetslivet. För den som har förkunskaper finns det dessutom möjlighet att validera kurser och korta ner utbildningstiden ytterligare säger Julija Kebrt, rektor på Campus Oxelösund.

Felicia Merhi, HR & Communication Director på Cyclife Sweden, ser lovande på utbildningsstarten.

Cyclifes ägare har satsat mer än en halv miljard kronor i vår nya anläggning som byggs just nu. Med det nya smältverket fördubblar vi vår kapacitet och med denna satsning skapas cirka 60 nya jobb. Majoriteten av dessa arbeten är som operatör inom metallbehandling så denna utbildning ligger helt rätt i tiden för oss och vi hoppas att vi kan välkomna flera av våra nya kollegor genom denna utbildning, säger Felicia.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer