Publiceringsdatum:

Dogge Doggelito och Pernilla Andersson till Oxelösund i vår

Scenprogrammet för våren 2024 på Koordinatens scen kommer att vara klart inom de närmsta veckorna. Första biljettsläppet är idag och vi kan presentera två av vårens artister - Dogge Doggelito kommer i april och Pernilla Andersson gästar oss i maj!

11 april kommer pionjären inom den svenska hiphopen - Dogge Doggelito hit till Oxelösund! 2024 är det 30 år sedan The Latin Kings debuterade och genren och gruppen fick ett enormt genomslag. Just nu är Dogge högaktuell som medverkande i TV4:s "Så mycket bättre".

16 maj gästas vi av en av våra mest folkkära och turnerande artister inom pop, jazz och blues - Pernilla Andersson. Med ett antal Grammisnomineringar i sin musikaliska kappsäck har hon gjort sig ett namn som både producent, kompositör och artist. 2021 fick hon ta emot Olle Adolphsonstipendiet med motiveringen "Pernilla är ett musikaliskt naturbarn i producentkostym av utmärkt snitt. Om Monica Zetterlund kallades ”ett lingonris i coctailglas” så är Pernilla Andersson ”en gullviva i ett whiskyglas”.

Biljetter, mer information om artisterna och länkar till deras musik, hittar du på www.visitoxelosund.se. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer