Loggan för Oxelösunds kommun

Dogge Doggelito och Pernilla Andersson till Oxelösund i vår

Scenprogrammet för våren 2024 på Koordinatens scen kommer att vara klart inom de närmsta veckorna. Första biljettsläppet är idag och vi kan presentera två av vårens artister - Dogge Doggelito kommer i april och Pernilla Andersson gästar oss i maj!

11 april kommer pionjären inom den svenska hiphopen - Dogge Doggelito hit till Oxelösund! 2024 är det 30 år sedan The Latin Kings debuterade och genren och gruppen fick ett enormt genomslag. Just nu är Dogge högaktuell som medverkande i TV4:s "Så mycket bättre".

16 maj gästas vi av en av våra mest folkkära och turnerande artister inom pop, jazz och blues - Pernilla Andersson. Med ett antal Grammisnomineringar i sin musikaliska kappsäck har hon gjort sig ett namn som både producent, kompositör och artist. 2021 fick hon ta emot Olle Adolphsonstipendiet med motiveringen "Pernilla är ett musikaliskt naturbarn i producentkostym av utmärkt snitt. Om Monica Zetterlund kallades ”ett lingonris i coctailglas” så är Pernilla Andersson ”en gullviva i ett whiskyglas”.

Biljetter, mer information om artisterna och länkar till deras musik, hittar du på www.visitoxelosund.se. Länk till annan webbplats.