Studera hos oss i höst

Välkommen till vuxenutbildningen om du saknar eller behöver komplettera kunskaper på grundskole- eller gymnasienivå.

Hos oss på Campus Oxelösund kan du läsa kurser för att få behörighet till högre utbildning, gå en yrkesutbildning eller komplettera med kurser för att uppnå en gymnasieexamen.

Välkommen med din ansökan via vår e-tjänst. Länk till annan webbplats.

Yrkesutbildning

En yrkesutbildning ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att arbeta inom ett visst yrke och är utifrån arbetsmarknadens behov.

De utbildningar vi erbjuder är:

  • Underhållsutbildning med påbyggnad drift/underhåll eller svets (underhållsmekaniker) - Kort utbildning matchad mot branschen!
  • Vård- och omsorg (vårdbiträde och undersköterska) - Du behövs inom vården!

Alla yrkespaket innehåller arbetsplatsförlagt lärande (APL). Det innebär att du under ett visst antal veckor genomför utbildningen på en arbetsplats.

Här kan du läsa mer om våra yrkesutbildningar. Länk till annan webbplats.

Läs enstaka kurser

Du kan läsa enstaka kurser på grundskole- och gymnasienivå. Vi erbjuder kurser ur gymnasieskolans nationella program som ger behörighet till högskolor och universitet.

Våra kurser på plats startar flera gånger per år och våra distanskurser startar var 5:e vecka (inga starter under sommaren). Du kan välja att bara läsa en kurs i taget eller flera kurser samtidigt. Studera på plats eller på distans och kombinera dem med ditt arbete. Du kan välja studietakt själv på heltid eller deltid.

Här kan du läsa mer om våra utbildningar. Länk till annan webbplats.

Ta kontakt med oss studie- och yrkesvägledare så berättar vi mer om våra kurser/utbildningar.

Telefon 0155-384 45, 0155-386 16
E-post syvcampus@oxelosund.se

Telefontider

Måndagar 08:30 - 09:30
Tisdagar 14:00 - 15:00
Torsdagar 14:00 - 15:00

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer