Publiceringsdatum:

Valborgsfirande vid Ramdalens IP

Tisdag 30 april ordnar vi ett traditionellt valborgsfirande vid Ramdalens IP.

Varmt välkommen att fira in våren med traditionsenligt valborgsfirande vid Ramdalens IP. Körsång, vårtal, aktiviteter och fikaförsäljning. Aktiviteterna börjar 18.15 och brasan tänds 19.45. Vårtal hålls av Karin Henriksson.

Den årliga ungdomstävlingen Innebandy by Night startar 18.00 inne i sporthallen, så kom gärna och heja på våra ungdomslag. Entré 20 kronor för alla över 18 år.

Valborgsfirandet ordnas av Oxelösunds kommun i samarbete med Oxelökören, SlaughterSisters/Ung kraft, Finska föreningen, Oxelösunds IK, Fiskebåtens Vänner, Hembygdsföreningen, Oxelösunds Tennisklubb, Hörselskadades förening i Nyköping-Oxelösund och Eritreanska föreningen.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer