Publiceringsdatum:

Krögare till Jogersö klart

Oxelösunds kommun har kommit överens med Kicki Orha om att bedriva verksamhet i restaurang Nya Källan och Strandcaféet på Jogersö sommaren 2024.

Vi är glada att kunna erbjuda oxelösundarna och våra besökare ett sommarupplägg under juni, juli och augusti på Jogersö. Konceptet innehåller lättare luncher, bbq-kvällar och glass vid stranden. Vi är övertygade om att Kicki med sitt engagemang och samverkan med övriga aktörer kommer göra Jogersö till en ännu bättre plats att besöka i sommar, säger Johan Scherlin, näringslivschef.

Det ska bli kul att testa mina vingar bortanför Femöre och Fiskehamnen. Jag tror att mitt koncept ska passa både boende och besökare. Jag kommer att ha igång min verksamhet på Femöre som vanligt plus uppdraget från kommunen att köra båtturer i Oxelösunds skärgård, så det blir en hektisk men rolig sommar, säger Kicki Orha.

Oxelösunds kommun arbetar vidare med en långsiktig lösning för verksamheten på Jogersö men högsta prioritet har varit att lösa sommaren 2024 till att börja med.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer