Publiceringsdatum:

Angelica Ledberg är Årets nyföretagare Oxelösund

Angelica Ledberg från Angelicas blomsterdesign har fått utmärkelsen Årets nyföretagare i Oxelösund!

Stort grattis till Angelica Ledberg, Angelicas blomsterdesign, som tilldelades utmärkelsen Årets nyföretagare i Oxelösund i går 18 april i samband med En kväll med Nyföretagarcentrum då hon gratulerades av bland andra Nyföretagarcentrums verksamhetsledare Sebastian Strid och Oxelösunds kommuns näringslivschef Johan Scherlin.

Angelica har drivit sin verksamhet i snart 3 år och tar nu steget ut till nya lokaler på Torggatan i samband med att Nya Prisman-huset blir klart efter sommaren, ett modigt och klokt beslut som också positivt bidrar till ett mer levande centrum i Oxelösund säger Johan Scherlin.

Juryns motivering

”Den här unga och kreativa nyföretagaren är modig och vågar ta risker för att nå framgång. Hennes beslutsamhet och drivkraft leder till blomstrande affärer och ger henne möjlighet att blomma ut i sitt yrkesliv. Med viljan att växa och utvecklas och genom att odla och vårda sina kundrelationer har hon skapat en stabil plattform för att nu ta nästa modiga steg i sin utveckling. Den första lokalen fick vara ett drivhus på vägen, den nya blir mer av ett växthus och grunden för fortsatt tillväxt. Kreativitet, mod och envishet ger resultat. Välkommen till Torggatan och ut till solen Angelica!”

Fakta

Utmärkelsen Årets Nyföretagare delas ut av NyföretagarCentrum till ett nystartat företag som har goda möjligheter att utvecklas. För att kunna nomineras till priset ska företaget ha en lovande affärsidé som redan är eller har potential att bli lönsam och verksamheten ska ha startat under den senaste femårsperioden.

 


Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer