Publiceringsdatum:

Nu går det att motionera i spåret på Jogersö igen

Under hösten och vintern har vi utfört skogsarbete i och runt motionsspåret på Jogersö vilket har gjort att spåret har varit svårt att använda. Den återställande markberedningen är så gott som klar, så nu går det utmärkt att motionera i spåret igen.

Marken i motionsspåret har återställts efter de skador som uppstod under det nödvändiga arbetet med att ta bort döda träd. Under våren kommer de sista delarna att åtgärdas så snart som tjälen har släppt. Men redan nu finns det inget som hindrar den som vill promenera eller löpträna i spåret.

För den som vill träna lite extra, finns aktivitetsprogrammet "Puls & Styrka" som innehåller tolv stycken fysiska övningar som man hittar längs spåret. Övningarna är utformade för både vuxna och barn och kan göras på plats.

Motionsspåret är ett populärt promenadstråk även för hundägare, varför vi gärna påminner om att hundar ska vara kopplade i spåret, för allas trevnad.

Väl mött i naturen!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer