Publiceringsdatum:

Oscar Zia till Oxelösund i september!

Multitalangen Oscar Zia ger sig ut på en efterlängtad turné under våren och 5 september kommer han till Oxelösund och Koordinatens scen.

Under våren 2023 var Oscar Zia en av deltagarna i SVT:s program Songland, där han släppte den fantastiska låten “Golvet i hallen”. Han är även aktuell med nya singeln “Vem bryr sig” som är skriven av Oscar själv, Adéle Cechal, Myra Granberg, Carl Wikström Ask. I höstas släppte han albumet Heartbreakmiljonär och under våren beger han sig ut på turné med The Heartbreak Tour.

– Hela grejen med att skriva en skiva är att åka ut och spela den live. Det var ett tag sen jag var ute på turné, och jag längtar massor! Vi ses där, säger Oscar Zia.

Biljetter släpps imorgon 12 mars kl. 10.00, 325:- och du kan köpa dem i Informationen på Koordinaten eller via webben på vår biljettsida. Länk till annan webbplats.

Mer info, länkar till Oscars musik och sociala medier hittar du på visitoxelosund.se Länk till annan webbplats..

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer