Publiceringsdatum:

Taklagsfest på nybygget vid Björntorp

Under tisdagen 19 december var det taklagsfest på nybygget vid Björntorps äldreboende.

Arbetet på nybygget påbörjades under juni och nu är taket tätat. Det firades med en taklagsfest.

Dag Bergentoft (M), ordförande Kommunstyrelsen, Katarina Berg (M), ordförande Vård- och omsorgsnämnden samt Katarina Haddon, förvaltningschef Vård- och omsorgsförvaltningen som syns på bilden, deltog i firandet. Deltog gjorde även projektets styrgrupp och entreprenör.

Den nya byggnaden har två våningar och kommer att inrymma 22 lägenheter. Dessa beräknas stå klara under sommaren 2024 och inflyttning planeras till hösten. Huvudentreprenör är Sjötorpshus från Katrineholm men man har även anlitat flera lokala underentreprenörer.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer