Publiceringsdatum:

Oxelösunds företag visar fortsatt styrka

Oxelösunds kommun placerar sig på en tredjeplats i kreditupplysningsföretaget Synas årliga ranking Bästa tillväxt i Sörmland.

När kreditupplysningsföretaget Syna presenterar sin årliga ranking i dag placerar sig Oxelösunds kommun på plats nummer tre i Sörmland Länk till annan webbplats. efter att ha legat på första plats i tre år. Johan Scherlin, näringslivschef i kommunen, tycker att det är ett bra betyg.

Vi har ett starkt näringsliv i Oxelösund som generellt går bra. Vi har stått emot kärva tider och varit etta i den här undersökningen nu tre år i rad och våra företag fortsätter att visa styrka, men nu är det två andra kommuner i Sörmland vars företag går bättre vilket är glädjande för Sörmland. Oxelösund företag går inte bara bra, de mår också bra vilket visar sig i andra undersökningar som görs av både företagsklimat och företagsservice. Framtiden ser generellt väldigt positiv ut för Oxelösunds företag med SSAB:s enorma investeringar, industrins goda marknadssituation och även besöksnäringens positiva utveckling.

 

Fakta om rankingen: Priset Bästa Tillväxt tilldelas sedan 2007 den kommun i varje län där företagen har bäst tillväxt. Priset delas ut årligen av kreditupplysningsföretaget Syna, som granskar bokslut från samtliga svenska aktiebolag för att utse vinnarna. Bästa Tillväxt bygger på fakta och utmärkelsen går till den kommun som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst. Av dessa tal skapas ett tillväxtindex som används för att jämföra kommunerna.

Här hittar du hela rankingen Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer