Publiceringsdatum:

Eva Svensson slutar som förvaltningschef

Eva Svensson har sagt upp sig på eget initiativ som förvaltningschef för utbildningsförvaltningen i Oxelösunds kommun

Eva har arbetat i Oxelösund i drygt tre år.

Eva har under sina tre år här genomfört flera förändringsarbeten med lärandet i fokus. Vi har sedan höstterminen 2022 tre grundskolor, varav två är från förskoleklass till årskurs 9 och en är från förskoleklass till årskurs sex. Meritvärdet ökar i våra skolor och budgeten är i stort sett i balans. Jag önskar Eva stort lycka till med nya utmaningar vad de nu än blir, säger Henny Larsson, tillförordnad kommunchef

Jag har verkligen trivts i Oxelösunds kommun och att få haft möjlighet till att bidra med mina kunskaper och erfarenheter. Önskar alla lycka till i det fortsatta utvecklingsarbetet med lärande i fokus.

Nu påbörjas rekrytering av ny förvaltningschef. Eva avslutar sin tjänst i slutet på januari.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer