Konferens- och mötesarrangörer

I Oxelösund finns bra möjligheter för möten och konferenser i inspirerande och vackra miljöer. Kontakta Oxelösunds turistbyrå på Koordinaten om du behöver hjälp att hitta en bra lokal eller saknar någon lokal i listan. 

Boda Borg, centrum
Utmaningar som passar alla där samarbete är nyckeln. Kombinera detta med konferenspass och god mat så har du garanterat en lyckad konferens. Läs mer på Boda Borgs webbplats.

Stjärnholms slott, Stjärnholm
En växtplats för möten. Här kan tankar och idéer födas och växa. Den vackra kreativa innemiljön i kombination med den lummiga och idylliska utemiljön ger en skön harmoni. Läs mer på Stjärnholms webbplats.

Källan Restaurang & Cafe, Jogersö
På Jogersö kan ni njuta av en havsnära konferens i Gröna rummet med plats för upp till 30 personer vid bord och fler vid biosittning. I restaurangen bjuds på god och nyttig mat. Här erbjuds även aktiviteter för ert välbefinnande som yoga, bastu och relax. Läs mer på Källans webbplats.

Vivesta Havsbad, Vivesta
Konferens i härlig skärgårdsmiljö med konferenslokal på ett berg med en fantastisk utsikt över skärgården. Vivesta Havsbad - fest och konferens erbjuder konferenser, kick-off, företagsjippon, femkamp med mera. Läs mer på Vivesta Havsbadets webbplats.

Oxelö Krog/Bygdegården, Gamla Oxelösund
I Gamla Oxelösund kan du konferera i härlig anrik miljö i kombination med god mat. Möteslokaler finns i de vackra husen Mästerlotsen, Kristineberg och Villa Bergsund. Läs mer på Oxelö Krogs webbplats.

Femörehuvud - Femörefortet, Femöre
Konferera nere i det underjordiska Femörefortet eller i otroligt vacker miljö vid Fyrvaktarbostaden längst ut på Femörehuvud. Läs mer på Femörefortets webbplats.

Koordinaten, centrum
Konferera centralt i allaktivitetshuset Koordinaten. Här erbjuds du flera moderna möteslokaler med plats upp till 175 personer. Läs mer om Koordinaten här.

Kontakt

Oxelösunds kommun
Kultur- och Fritidsförvaltningen
613 81 Oxelösund

Besöksadress:
Oxelösunds turistinformation
Allaktivitetshuset Koordinaten
Järntorget 7-9
613 81 Oxelösund
Telefon: 0155-383 50

Telefon: 0155-380 00 (växel)
kommun@remove-this.oxelosund.remove-this.se

 

 

Kontakt för sidan: Kommuncenter