Idrottsanläggningar och hallar

I Oxelösund finns en mängd olika anläggningar för rekreation, idrott och motion. Nedan ser du vilka anläggningar och hallar som finns i kommunen. Kanske hittar du inspiration till framtida motions- och friluftsaktiviteter.

Lägerboendet Ramdalens IP

Under 2018 har arbetet med att färdigställa nybyggnationen av lägerboendet på Ramdalens IP fortlöpt. 1 december invigdes boendet och tanken är att gagna föreningslivet som kan arrangera läger och nyttja lokalerna för olika evenemang. Anläggningen kan ta emot 40-60 personer, har goda ytor för umgänge, möten och matlagning. De gamla omklädningsrummen har ersatts och idag är lägerboendet en multifunktionell plats med Ramdalens IP i direkt anslutning. Mer information om lägerboendet, bokningsmöjligheter etc. uppdateras snarast. 

Badhus

Välkommen till Medley Ramdalens sportcenter! Här finns gym, gruppträning, bad och café. Vi har också en härlig relaxavdelning, sporthall, boulelokal och frisbeegolf.

Följ den här länken till Medleys hemsida.

Ramdalens Idrottsplats

Ramdalens IP är en idrottsplats med över 100 000 utövare per år. Här finns naturgräsplaner för både 11-mannalag och 7-mannalag, samt en fullstor konstgräsplan med läktare med tak. Här finns också möjlighet till att träna friidrott. Dessutom driver tennisklubben en tennishall samt två utomhusbanor på området.

För bokning av fotbollsplaner och löparbanor, kontakta kultur- och fritidsförvaltningen på 0155-383 70 eller e-post eller gör en bokningsförfrågan här.

För kontakt med tennisklubben se information här.

Gymnastiksalar och sporthallar

I anslutning till Oxelösunds skolor finns våra gymnastiksalar och större sporthallar. Fritid ansvarar för tidsbokning och nyckelhantering för Brevik (sporthall), Torgskolan (gymnastiksal), Dalgången (gymnastiksal) och Peterslund (gymnastiksal).

Gör din bokningsförfrågan och se lediga tider här.

OBS!  Du kan inte boka Ramdalens sporthall via vår bokning! Om du vill boka Ramdalens sporthall, kontakta Ramdalens sportcenter 

För information om taxor, lediga tider med mera kontakta Fritid på telefon 0155-383 70 eller Medley Ramdalens Sportcenter på tele 010-410 7210 

Innebandysarg i Ramdalens sporthall

Sargen bokas alltid på Kultur- och fritidsförvaltningen telefon 0155-383 70 eller via mail fritid@remove-this.oxelosund.remove-this.se

Kontakt

Fritid Oxelösund
Koordinaten, Järntorget 7-9
613 81 Oxelösund 
Telefon: (+46) 0155-383 70
fritid@remove-this.oxelosund.remove-this.se

Anette Ivarsson
Fritidssekreterare
Telefon: 0155-383 70

Mer information

Boka lokal
Information om bokning av fotbollsplaner och löparbanor.

Kontakt för sidan: Kommuncenter