Välkommen till Koordinaten Ung

På fritidsgården är alla skolungdomar från klass 3 och upp till 17 år välkomna. Undantag görs vid vissa aktiviteter. 

Observera att från och med HT 2019, har vi ändrat åldersfördelningen, tidigare kunde även du som går i åk 6 vara på fritids på våra senare öppettider, från V35 gäller nya fördelningen, du hittar dem i spalten till höger vid "Öppettider". 

Hos oss kan ni spela spel, biljard, pingis, Xbox eller bara hänga med dina kompisar. Ni får såklart komma med egna förslag på vad ni vill göra.

I huset finns även café, studio, replokal, danssal, teater, mötesrum och en eventsal med scen. 

Koordinaten ung har ett brett utbud av verksamheter. Här kan du arrangera spelningar, föreläsningar, discon och mycket annat. Prata med nån av oss i personalen om du har förslag eller frågor. Vi kan även ge dig tips och handledning om du vill arrangera aktiviteter hos oss.

Är du intresserad av teater, film, foto, danssal, musik eller replokaler så finns det lokaler och personal som hjälper dig. Hör i så fall av dig till Dick Lundberg.

För allas trevnad är det inte tillåtet att använda fula ord eller slåss, inte ens på skoj.

Vi har alltid personal på plats som ni kan prata med eller bara umgås med. 

 

 

Eftermiddagsverksamhet

Under skolåret håller Koordinaten Ung öppet för dig som går i klass 3-6 mellan 15-18 varje vardag. Vi gör undantag vid vissa aktiviteter då även du som går i åk 1-2 kan delta. 

Måndag-torsdag 15-17 har vi planerade aktiviteter. Aktiviteterna planeras i förväg och alla som vill får komma med förslag på vad vi ska hitta på.

 

 

Gruppverksamhet

På Koordinaten finns flera olika grupper för dig som vill göra mer än att bara umgås med andra på fritidsgården. Har du en egen idé om en grupp är du välkommen att ta kontakt med oss, så undersöker vi möjligheterna. Vi är alltid intresserade av dina idéer!

 

 

Kontakt

Koordinaten Ung
Kultur och fritid
613 81 Oxelösund

Besöksadress:
Koordinaten, Järntorget 7

Telefon: 0155-383 91

Ingela Wahlstam
Fritidsgårdsföreståndare
Telefon: 0155-383 72

Öppettider

Öppettider:

Åk 3 - 6
Måndag - fredag, 15 - 18

Åk 7 upp till 17 år
Måndag 15 - 21
Tisdag 15 - 19
Onsdag-torsdag 15 - 21
Fredag 15 - 18, 19 - 23

Lördagar ojämna veckor 18 - 23

 

 

 

 

Kontakt för sidan: Kommuncenter