Oxelösund med sina drygt 12.000 invånare ligger vid Östersjöns kust en timme söder om Stockholm. Läget vid havet ger fantastiska möjligheter till havsbad, segling, kajakpaddling och skärgårdsnatur. Oxelösund är också kontrasternas stad. Här möter det småskaliga det storskaliga. Industri möter natur. Motorväg möter hav.

Välkommen till Oxelösund

Nyheter från Oxelösund

Familjecentralen flyttar till nya lokaler

Oxelösunds familjecentral är en mötesplats med barnet i centrum. Här hittar du barnmorskemottagningen, barnavårdscentralen, öppna förskolan och föräldrastödjare. Hittills har familjecentralen funnits i samma lokaler som vårdcentralen, men...

Läs mer

Vad händer med det nerbrunna strandkaféet på Jogersö?

I våras brann strandkaféet vid Jogersöbadet ner, och resterna av byggnaden ligger kvar. De kommer att tas bort när alla tillstånd är klara, vilket är tidigast i slutet av sommaren. Det beror på att byggnaden ligger inom strandskyddat område, och då...

Läs mer

Flera aktiviteter anordnas för barn i sommar

Extra föreningspengar har resulterat i ett ökat antal aktiviteter för barn i Oxelösund i sommar.

Läs mer

Besöksförbud på äldreboenden gäller fortfarande

Vi påminner om att regeringens beslut om ett besöksförbud på äldreboenden runt om i landet fortfarande gäller. Det för att förhindra spridning av covid-19.

Läs mer

Sommarlovsaktiviteter 2020

Vill du lära dig segla, simma, orientera eller spela fotboll, tennis och teater? Sommarlovsaktiviteter för barn och ungdomar mellan 5 - 17 år.

Läs mer