Diggiloo till Oxelösund i sommar!

Nu är det klart att Diggiloo-turnén kommer till Oxelösund nästa sommar! Spelplats blir Jogersö och datumet 12 juli. Vilka artister som medverkar blir offentligt måndag 25 november.
 
Diggiloo är en årlig sommarshow som startades 2003 av bland andra Lasse Holm. Turnén reser landet runt under sommarmånaderna och är ett arrangemang som lockar publik i alla åldrar.

- Det är fantastiskt roligt att Jogersö är utvald som en av sommarens spelplatser. Diggiloo är en show som passar för hela familjen och vi hoppas att det blir ett återkommande evenemang i Oxelösund, säger Catharina Fredriksson, Kommunstyrelsens ordförande.

Jogersö, som för övrigt är Sörmlands största havsbad, är en unik konsertmiljö. Flera stora publikdragare har besökt Jogersö genom åren. Bland andra Tom Jones, Håkan Hellström och The Ark. Publikrekordet på Jogersö är från 2004 med 13 875 besökare och innehas av Gyllene Tider.

- Jogersö är en perfekt plats för konserter. I och med att Diggiloo kommer i sommar hoppas vi att fler arrangörer får upp ögonen för evenemang i vår vackra skärgårdsmiljö, säger Patrik Renfors, ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Kontakt för sidan: Kommuncenter