Publiceringsdatum:

Jogersövägen avstängd inför Diggiloo

På torsdag kommer årets musikfest Diggiloo till Oxelösund och det innebär viss förändring under onsdag och torsdag vid Jogersö Havsbad. 13.00 på torsdag kommer merparten av Jogersövägen att stängas av.

Inför Diggiloo kommer delar av parkeringen och badplatsen vid Jogersö att stängas av redan på onsdag 10 juli. Du som vill ta dig ett dopp kommer att kunna bada, men det finns risk för att det är något rörigt på området den dagen då konsertplatsen ska börja förberedas.

På torsdag 11 juli stänger vi både parkeringen och badplatsen vid havsbadet. Från kl. 13.00 stängs större delen av Jogersövägen av i korsningen Stenviksvägen. Det är stopp- och parkeringsförbud på båda sidorna av Jogersövägen och parkeringsvakter kommer att finnas på plats. Endast campinggäster, boende och kolonister på Jogersö kommer att släppas förbi av de trafikvärdar som finns på plats där vägen stängs av.

Information till dig som ska gå på konserten

Intill korsningen Jogersövägen/Stenviksvägen kommer det att finnas en avsläppningsplats på Stenviksvägen för lämning och hämtning av konsertbesökare. Det gäller också om du åker taxi.

Bilparkering vid Ramdalens Idrottsplats

Parkering 1 (P1 se kartan) fylls först på och därefter öppnar vi Parkering 2 (P2 se kartan).

  • P1 - Ramdalens IP (2000 meter till konsertområdet)
  • P2 - Gräsytorna efter Vallsundsvägen (1600 meter till konsertområdet)

Har du giltigt parkeringstillstånd för rörelsehindrade eller använder du färdtjänst? Då behöver du anmäla dig till oss innan konserten för att vi ska kunna släppa igenom vid vägspärren.

För att vi ska kunna hantera din parkering behöver du föranmäla dig. Vi behöver veta; namn, registreringsnummer på bilen och ditt serienummer på parkeringstillståndet. Du som åker färdtjänst eller behöva åka hela vägen fram för att släppa av t.ex. en rullstolsburen, behöver också anmäla dig. Anmälan gör du SENAST 9 JULI genom att mejla till koordinaten@oxelosund.se, eller ringa till Kommuncenter på 0155 – 380 00. Kommuncenter har öppet måndag – fredag, 9 – 16, lunchstängt 12 – 13.

Diggiloobussen

Med Diggiloobussen åker du hela vägen till och från entrén vid Jogersö havsbad, du förbokar dina bussbiljetter i god tid innan konserten, via webben. Vid hållplatserna kommer det att finnas bussvärdar som kontrollerar din biljett. Det är viktigt att du ser till att du kommer på den buss som du har bokat biljett för.

Diggiloobussen har två rutter.

  • Två turer Nyköping – Jogersö havsbad innan konserten och en tillbaka till Nyköping efter. 75:-/person oavsett ålder, enkelbiljett.
  • Tur och retur parkering vid Ramdalen – Jogersö. Turtrafik enligt särskild tidtabell både före och efter konserten. 50:-/person oavsett ålder, enkelbiljett

Du bokar dina biljetter via den här länken - Nobina-Biljetten Länk till annan webbplats.. Aktuella avgångstider hittar du på den webbsidan där du bokar biljetter. Observera att tiderna efter konsertens slut är ca-tider då konserten kan gå över planerad sluttid.

All information om bil- och cykelparkering, bussar, biljetter, länkar till Diggiloos informationssida om vad du får ta med dig in på området med mera - hittar du på den här sidan på Visitoxelosunds webbplats. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer