Publiceringsdatum:

Diggiloo närmar sig - 11 juli på Jogersö

Sommarens stora musikevenemang här i Oxelösund närmar sig! Torsdag 11 juli kommer Sveriges största sommarfest inrullandes vid Jogersö havsbad. Förutom en fantastisk musikupplevelse här hos oss, kan du som planerar att gå på konserten få information inför ditt besök. Inte minst att det kommer att finnas en särskild Diggiloobuss för transport av konsertbesökare!

Diggiloo förenar musikartister från olika genrer och generationer och har sedan starten för över 20 år sedan blivit mer eller mindre en institution på den svenska sommarscenen. Och nu kommer de till Oxelösund för andra gången!

Precis som tidigare år är det en imponerande samling artister som tar plats på scen: Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Jessica Andersson, Lisa Stadell, Saga Ludvigsson, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi. Det är som bäddat för spännande musikaliska möten, humor, hits och härlig spelglädje.

Biljetter, information om Diggiloobussen och annan viktig information hittar du på den här sidan Länk till annan webbplats. på visitoxelosund.se.

Vill du läsa mer om Diggiloo, finns utförlig information på deras webbplats - diggiloo.com. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer