Publiceringsdatum:

Årets tunnelkonstprojekt i full gång!

Tunneln som leder till Tempo i Sunda är föremål för årets konstprojekt här i Oxelösund. Tretton ungdomar kommer under tre veckor att feriearbeta med att måla tunneln och skapa ny tunnelkonst. Det är fjärde året i rad som Oxelösunds kommun erbjuder ungdomar att arbeta i detta projekt tillsammans med Ljung Konceptutveckling.

Årets tema är "Ögonblicksbilder" och handlar om hur vi ser världen genom en mobiltelefon, genom filter eller som dokumentation av våra liv.

Tillsammans med handledare Linda Engström och Isabel Ahderinne kommer tretton ungdomar att visualisera minnen från sitt dagliga liv. Minnena i form av pixlar, ettor och nollor i vår digitala värld får bli synliga över tunnelns fysiska väggar.

Följ gärna projektet i sociala medier under #konstprojektox.

På bilden ser du från vänster till höger: Linda, Adelle, Emmy, Alex, Mahmoud, Guilherme, Isabel och Mera.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer