Publiceringsdatum:

Vad händer på Läget i sommar

Läget är en omtyckt plats för oxelösundare och besökare. I sommar kan du handla mat och glass, lägga till med båt i gästhamnen, tanka vid sjömacken, besöka lekplatsen och njuta av sommaren vid Läget.

Handla mat och glass

Företaget Gripsholms sjökrog har hand om gästhamnen och bemannar hamnkontoret där du kan köpa glass och få svar på frågor. Sätt dig gärna på utemöblerna utanför och se ut över havet och hamnen!

Gripsholms sjökrog har även restaurangbåten Sandskär med tillhörande uteservering på piren. Öppet varje dag under sommaren.

På trädäcket vid gamla restaurang Läget finns sittplatser där du kan äta din glass eller handla mat från någon av matvagnarna. Vi söker fortfarande efter en entreprenör som vill bygga och driva en restaurang på platsen, hör av dig om det är du.

Aktiviteter vid Läget

Nytt för i år är möjligheten att hyra motorbåt en dag eller några timmar, tjänsten heter VÅG och du bokar genom takeawave.se Länk till annan webbplats.. Vill du prata med en lokal kontakt kan du vända dig till hamnkontoret.

Sjömacken som drivs av Eco Par har självservice vilket gör att du kan tanka när det passar dig. Men det finns också personal på plats under högsäsongen.

Under våren har Oxelösunds kommun renoverat bryggor på området för att göra det enklare att promenera längs vattnet.

Besöka Oxelösund med båt

Du som besöker Oxelösund med båt kan lägga till vid någon av gästhamnens bryggor. Gästhamnsavgiften betalas i självserviceautomaten vilket gör att du kan lägga till när du vill.

Mer information om vad som finns att se och göra i Oxelösund hittar du på visitoxelosund.se Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer