Publiceringsdatum:

Vernissage för sommarutställning på Koordinaten

Under juni till augusti ställer åtta konstnärer ut i båda gallerierna på Koordinaten. Lördag 15 juni är det vernissage för utställningen "Balans", kl. 11 - 14 i konstnärernas närvaro.

Ulf Rehnholm, AnnMargret Johansson Pettersson, Christina Lindblom, BrittMarie Järnström Lindell, Margareta Gelles, Gunilla Larsson, Niklas Mulari och Sackarias Luhanko är konstnärerna bakom utställningen "Balans".

”Vi känner att vi, mänskligheten, inte kan vän­ta längre med att ändra vårt beteende för att finna balans. Det handlar övergripande om vår globala mil­jöförstöring, nedbruten i mindre biståndsdelar som djurhållning, skövling av våra regnskogar, nedsmuts­ningen av våra hav och sjöar, tillsatser och gifter i mat, vapen och hur ekonomin styr.

Varje konstnär arbetar med ett eget kreativt arbets­sätt för att belysa problem men även lösningar. En av konstnärerna kommer att genomföra en live per­formance på vernissagedagen. Hon har själv skrivit musik och text och hon gör även egna ljusshower. Vi tycker att det är viktigt att fokusera på hela livscirkeln och att lyfta det positiva i det negativa klimat som rå­der i samhället.

Inget händer om vi inte engagerar oss och föränd­rar vårt beteende gemensamt. Vi vill nå ut till och interagera med så många människor som möjligt. ”

Utställningen pågår till och med 20 augusti. Varmt välkommen på vernissage på lördag!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer