Publiceringsdatum:

Oxelösund är värd för Fredagspepp 31 maj

Fredag 31 maj är Oxelösunds kommun värd för Fredagspepp, en inspirerande träff för näringslivet i Oxelösund och Nyköping.

Fredagspepp är en nätverksträff för näringslivet Oxelösund och Nyköping med frukostmingel och inspirerande gäster. Det efterträder Morgonsoffan och är en lättsam men seriös och inspirerande möjlighet för näringslivet att träffas. Varje gång bjuds olika gäster in. Kring arrangemanget samarbetar Oxelösunds kommun, Nyköpings kommun, Företagarna, Sörmlands Sparbank och Region Sörmland.

Fredagspepp 31 maj är Oxelösunds kommun värd och träffen hålls på Femöre. Gästerna är Marina Peltonen som utsetts till Årets tech-tjej i Sverige, Marica Holm från SSAB som fått Årets hållbarhetspris, Emil Viking från Boda borg som utsetts till Årets företagare i Oxelösund och Stefanie Schlosser från Sweden Experience tours.

Läs mer och anmäl dig senast 24 maj på fredagspepp.se Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer