Loggan för Oxelösunds kommun

Susanne Sandlund är ny kommunchef

Susanne Sandlund är Oxelösund kommuns nya kommunchef.

Susanne kommer närmast från Katrineholms kommun där hon det senaste året arbetat som ekonomichef. Innan det var hon personalchef och biträdande kommunchef, även det i Katrineholms kommun. Susanne var under åren 2012–2015 kommunchef i Söderköpings kommun.

Oxelösund är en kommun som jag känner väl till, men aldrig haft möjlighet att arbeta i. Att nu få vara delaktig i att leda och utveckla Oxelösund kommun och organisation in i framtiden är ett hedersuppdrag som jag känner en stor ödmjukhet inför, säger Susanne Sandlund.

Det känns bra att få välkomna Susanne Sandlund till Oxelösunds kommun. Vi har haft en bra rekryteringsprocess med många kompetenta kandidater och samtliga tre grupper, politiker, tjänstepersoner och fackliga företrädare är eniga om att Susanne är den bästa kandidaten som ny kommunchef, säger Dag Bergentoft, (M) kommunstyrelsens ordförande.

Susanne tillträder sin tjänst den 12 februari.