Publiceringsdatum:

Konsert med Andreas Weise 5 oktober

Nästa torsdag, 5 oktober, kommer Andreas Weise och hans band hit till Oxelösund. ”En av Sveriges bästa röster!” blev recensionen efter turnéns premiär i Skellefteå.

När både en röst och låtar i världsklass möts, då skapas magi. I april 2023 släpptes hans album “The Circle” – ett album bortom allas förväntningar, där Andreas utforskar nya musikaliska och personliga vägar. En resa han och forne Cherionmedlemmen och Grammynominerade låtskrivaren Jörgen Elofsson påbörjade på en ö i Stockholms skärgård.

För Andreas har detta inte bara varit en resa som artist utan en introspektiv resa där han vågar visa vem han är. Som person, pappa, partner och artist. En resa som gått ut på att hitta den totala artistiska friheten att skapa låtar som kommer leva och växa genom livet.

Du hittar Andreas musik på Spotify Länk till annan webbplats.

Biljetter kostar 520:- och kan köpas på Koordinaten eller på webben Länk till annan webbplats..

Om du är Stammis hos ICA, har de ett erbjudande där du får 20% rabatt på biljetten. De biljetterna köper du via deras webbplats. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer