Publiceringsdatum:

Badhuset öppnar i september

Renoveringen av stora bassängen är färdig och i detta nu fylls bassängerna med vatten igen. Från mitten av september ska allt vara klart och du kan återigen besöka badhuset.

I samband med att bassängerna tömdes på vatten för byte från saltvatten till kranvatten lättade trycket mot klinkergolvet och flera klinkerplattor lossnade. Nu är klinkergolvet borta och en liner är monterad i den stora bassängen. Den lilla bassängen har sedan tidigare liner monterad.

Planen var att öppna i slutet på augusti men i samband med att vi började fylla bassängen fick vi läckage i rörsystemet och leveranstiden av delar var lång, men nu är det fixat. Det är anledningen till att vi flyttar vi fram öppningen av badhuset i två veckor, berättar Erik Larsson, projektledare.

Vi ser fram emot att kunna välkomna alla besökare igen. Jag har saknat våra badgäster och ser framemot att återigen se badhuset fullt av badande gäster, säger Viktor Gustafsson anläggningschef på Medley i Oxelösund.

Badhuset har varit stängt sedan februari för byte från havsvatten till kranvatten samt klortillverkare anpassad till kranvatten. I samband med tömning av stora bassängen lossnade klinkergolvet och en planerad renovering fick tidigareläggas. Under renoveringen har träningsytorna i sporthallen varit öppna som vanligt.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer