Publiceringsdatum:

Filminspelning för Inga Lindström-serien i Oxelösund

Denna vecka återvänder det tyska filmproduktionsbolaget Bavaria Film hit till Oxelösund. De kommer att hålla till på Femöre och vi vill uppmärksamma våra invånare på att en konstgjord eld med rökutveckling kommer att användas.

Filmerna om Inga Lindström är en stor succé i Tyskland sedan serien startade 2004. Avsnitten filmas både i Sörmland och Östergötland och det tyska produktionsbolaget Bavaria Film återvänder till vår vackra stad med jämna mellanrum.

Den här veckan kommer de tillbaka för att spela in i vår fina skärgårdsmiljö och kommer att vara på Femöre. I produktionen kommer en konstgjord eld med rökutveckling att användas, så om du råkar se rök vid filminspelningen så vet du varför.

Nyfiken på filmerna? De finns att streama via ZDF Länk till annan webbplats., och är på tyska som är originalspråket.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer