Publiceringsdatum:

Johan Persson slutar som kommunchef

Johan Persson har valt att säga upp sig från sin tjänst som kommunchef. Johan har varit kommunchef i Oxelösund i sju år. Johan går till Finspångs kommun och börjar där som kommunchef den 8 oktober.

Jag önskar Johan lycka till med sitt nya uppdrag och gratulerar Finspångs kommun till en bra rekrytering. Johan har under sina år här uträttat mycket och jag har det senaste halvåret jobbat mycket nära Johan och trivts med det, säger Dag Bergentoft, (M) kommunstyrelsens ordförande.

Det har varit sju utmanande, roliga och fantastiska år. Ett av mina uppdrag har varit att det måste byggas mer i Oxelösund. Under de senaste åren har byggkranar setts på flera håll och ser ut att fortsätta synas under många år framåt. Jag är stolt över det arbete som vi alla tillsammans har gjort under den tiden jag har varit kommunchef här i Oxelösund.

Johan är kvar som kommunchef under uppsägningstiden. Rekrytering av ny kommunchef påbörjas efter semesterledigheterna.


Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer