Publiceringsdatum:

SommarContainer vid Oxelösunds aktivitetspark öppnar 27 juni

Varje tisdag, torsdag och söndag från och med 27 juni kan alla unga i Oxelösund hänga vid SommarContainern i aktivitetsparken vid Oxelöskolan.

Containern är öppen tisdagar, torsdagar och söndagar kl. 14 - 18 och bemannas av sommarjobbande ungdomar från Oxelösund. I containern kan man köpa läsk, glass och våfflad kanelbulle och betala med kort eller Swish. Här går det också bra att låna rullskridskor och skydd och annan sommarleksutrustning för att använda i skateparken.

SommarContainern drivs av föreningen Ung Kraft tillsammans med feriearbetare från Oxelösund, med stöd av Oxelösunds kommun, Kustbostäder och Länsförsäkringar Södermanland. Den öppnar tisdag 27 juni och stänger torsdag 3 augusti.

Du kan läsa mer om Ung Kraft på deras webbsida och hitta länkar Länk till annan webbplats. till deras sociala medier.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer