Publiceringsdatum:

Hjälp oss samla in hjälpmedel som inte används

Oxelösunds kommunrehab har nyligen skickat ut ett brev till alla er som lånar hjälpmedel av kommunen för att få tillbaka de hjälpmedel som inte längre används. Kommunen har en löpande hyreskostnad så länge hjälpmedlet är utlånat, därför är det viktigt för oss att få tillbaka de hjälpmedel du inte längre har behov av.

Har du ett hjälpmedel som du inte använder av ska du lämna tillbaka det. Observera att detta endast gäller de hjälpmedel du INTE längre har behov av. Ett hjälpmedel kan exempelvis vara rollator, rullstol, duschpall, arbetsstol eller förhöjningsdyna.

Så här lämnar du tillbaka ditt hjälpmedel

Hjälpmedlet ska lämnas tillbaka rengjort på närmaste återlämningsplats; Vårdcentralen Oxelösund, Biblioteksgatan 2 eller Björntorps äldreboende, Klockartorpsvägen 3. Du kan själv lämna tillbaka hjälpmedlet eller ta hjälp av någon närstående. Det är viktigt att du fyller i ditt namn och specificerar de hjälpmedel du lämnar in på den blankett som finns vid återlämningsplatsen.

Hjälp med återlämning

Du som inte har möjlighet att lämna tillbaka hjälpmedlet kan under perioden 5–16 juni få hjälp med kostnadsfri hämtning genom kommunens fixartjänst Finlirarna. Boka tid för hämtning på telefon 0155-383 04 vardagar 08.00-15.00.

Frågor om hjälpmedel

Har du några frågor om ditt hjälpmedel är du välkommen att kontakta Oxelösunds kommunrehab på telefon 0155-38 000 Måndag, onsdag, fredag klockan 08.00-09.00
Tisdag och torsdag klockan 11.00-12.00

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer