Publiceringsdatum:

Ny version av Bosafari – ladda ner appen!

Nu finns en ny version av appen Bosafari Oxelösund att ladda ner! Nya platser att uppleva, nytt är också att du antingen kan se och lyssna på guiden automatiskt om du är på plats, eller enkelt klicka runt och uppleva Oxelösund från den plats du befinner dig.

Med appen kan du på egen hand upptäcka vår vackra stad, vi guidar dig till olika platser i Oxelösund för dig att besöka, och kanske vilja bo på! Samtidigt får du möjlighet att se och uppleva vår vackra natur och våra fantastiska utflyktsmål.

Du får uppleva hur det är – och var – att bo, leva och arbeta i Oxelösund. Du får lyssna på historier från förr, du hittar information om våra bostadsområden, hamnar, båtplatser, skolor, utflyktsplatser och mycket mer.

Appen heter Bosafari Oxelösund och finns i Appstore och Google Play. Lyssna, se och upplev!

Mer information om Bosafari hittar du på Visit Oxelösund Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer